Ero Kätilö ja OBKätilö vs OB

Kun se tulee raskauteen ja toimitus, ihmiset joskus valita kätilö tai OB tai synnytyslääkäri. Joskus ihmiset vaikea tehdä valintaa näiden kahden välillä. Vaikka sekä OB ja kätilön liittyvät raskauteen ja synnytykseen, niillä on eroja niiden perustavaa laatua filosofiat ja käytännöt.

Ensimmäinen ero, joka voidaan nähdä näiden kahden välillä on koulutuksessa. OB on lääkäri, joka tarkoittaa, että ne ovat kirjoilla lääketieteellisen koulun ja saanut sertifioinnin lääkärinä. Kätilöt läpikäyvät vain kätilön koulutus. Kätilö saa erityistä koulutusta raskaus, synnytys, ja työvoimaa.

Vaikka kätilö suorittaa saman vanhempien huolenpidon kuin synnytyslääkäri, kätilö on aina alle OB. Vaikka kätilöt voivat myös määrätä lääkkeitä vastauksena vanhempien huolenpidon, ihmiset mieluummin OB määrätä lääkkeitä. Kätilöt koulutetaan lukemaan ultraääni, mutta ihmiset luottavat enemmän tekemät havainnot OB.

Nyt kyseessä on toimitus useimmat OB vain rohkaista luonnollisen synnytyksen ilman kipua ja vähän lääketieteellisiä toimenpiteitä. Toisaalta, kätilö yrittää välttää lääketieteellisiä toimenpiteitä. OBt mieluummin toimitus sairaaloissa, mutta kätilö kannustaa toimitus kotona. Joten jos haluat antaa lapsesi kotona, se on parempi hoitoon kätilön.Toisin kuin OB, kätilöt kouluttaa äiti onnistuneen toimituksen. He kouluttaa äidit mitä syödä ja mitä tehdä raskauden aikana.

Vaikka kätilöt saada koulutusta toimitus, he kutsuvat OB jos mitään komplikaatioita, koska lääkärit ovat hyvin koulutettu käsittelemään kaikkia komplikaatioita.

Yhteenveto:

1. OB on lääkäri, joka tarkoittaa, että ne ovat kirjoilla lääketieteellisen koulun ja saanut sertifioinnin lääkärinä. Kätilöt läpikäyvät vain kätilön koulutus.
2. Vaikka kätilö suorittaa saman vanhempien huolenpidon kuin synnytyslääkäri, kätilö on aina alle OB.
3. Suurin osa OB vain rohkaista luonnollisen synnytyksen ilman kipua ja vähän lääketieteellisiä toimenpiteitä. Toisaalta, kätilö yrittää välttää lääketieteellisiä toimenpiteitä.
4. Toisin kuin OB, kätilöt kouluttaa äiti onnistuneen toimituksen. He kouluttaa äidit mitä syödä ja mitä tehdä raskauden aikana.