Ero istutus verenvuoto ja Period
Istutus verenvuoto vs Period

Naaraat, jotka ovat seksuaalisesti aktiivisia ovat Usein sekava ja hermostunut siitä, onko verenvuoto emättimestä on peräisin kuukautiset tai istutus verenvuoto. ? Nainen, joka on valmistautumaton raskaus, silmissä veri voisi olla istutusta verenvuotoa ymmällään ajan. ? ? Ajanjakso on toinen sana kuukautiset. ? Kuukautiset on naisen vartalo 's tapa leviämistä kohdun limakalvo, joka tapahtuu joka 28. päivä ei-raskaana olevan naisen.? Istutus verenvuoto tapahtuu, kun munasolu siirtyy kohtuun ja limakalvojen kautta, joka joillekin naisille voi aiheuttaa verenvuoto.? naiset jotka kokevat istutus verenvuoto ovat raskaana, vaikka veri voidaan sekoittaa ajaksi tai keskenmenon.

Jaksot ovat yleisempiä naisilla, kun he saavuttavat murrosiän ja kestää, kunnes nainen saavuttaa vaihdevuodet. ? Ajanjakso loppuu, vaikka nainen on raskaana, ja tätä kutsutaan amenorreaa. ? Aikoja voi liittää kouristelua, päänsärkyä ja migreeniä, ärtyneisyys, ja muita merkkejä kuukautisia edeltävä dysforinen häiriö (PMDD). ? Veren virtaus aika voi vaihdella eri ihmisille, mutta mitään vähemmän kuin 80 ml on sopiva. ? On tärkeää ymmärtää, että ajanjaksot ovat täysin normaalit ja että verenvuoto on normaali.

Joskus voi olla vaikea erottaa toisistaan ​​ajan ja istutus verenvuoto. ? Ajanjakso alkaa tavallisesti kevyt veren virtausta, joka kasvaa vähitellen. ? Tarkkailu ei välttämättä merkki istutus verenvuoto; se voisi olla puhkeamista ajan. ? Istutus verenvuoto on tummempi väri punainen ruskea sävy ja tulee säästeliäästi. ? Yksi voi helposti sekoittaa muiden kuin istutus verenvuoto tapahtuu aikoihin tavanomainen aika alkaisi nainen, joka ei ole raskaana. ? Istutus verenvuoto ei syytä huoleen, se on normaalia raskaana oleville naisille.Istutus verenvuoto on yksi merkkejä raskauden alkuvaiheessa, ja nainen, joka on epävarma verenvuoto voi tehdä raskaustesti. ? Nainen, joka ei ole raskaana, ja on verenvuoto on yleensä jonka ajan. ? Nainen, joka on raskaana ja verenvuoto on osoittaa, merkki siitä, että muna on istutettu. ? On joitakin naisia, jotka eivät koe istutusta verenvuotoa ollenkaan jos raskaana; mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että se esiintyy lähes 30 prosenttia kaikista naisista heidän ensimmäisen kolmanneksen aikana.

Naiset voivat sekoittaa implantointia verenvuotoa ajaksi; mutta nämä kaksi ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​ja tulee hoitaa asianmukaisesti.

Yhteenveto

Ajanjakso tapahtuu, kun nainen 'kehon vuodattaa limakalvon kohdun 28 päivän välein.? Implantoinnin verenvuotoa esiintyy raskaana olevan naisen, kun muna kulkee kohtuun ja osaksi vuori.

Istutus verenvuoto tapahtuu normaaliin aikaan ajan tapahtuu, mutta veri on tummanpunainen ruskea sävy.

Istutus verenvuoto ei tapahdu kaikilla raskaana olevilla naisilla. ? Istutus verenvuoto voi olla sekava ajaksi.