Ero vilustuminen ja influenssaVilustuminen vs. Influenssa

Kylminä vuodenaikoina, hengityselinten sairaudet ja niihin liittyvät sairaudet ovat enemmän kuin koskaan rehottaa. Jokainen on erityisen altis tällaisia ​​ehtoja erityisesti nuorten ja vanhojen yksilöiden. Hengitysteiden sairaus on jokin sairaus, joka vaikuttaa hengitysteiden tai hengityselinten eri tekijöistä johtuvia. Hengitysteiden sairaus voi tämän jälkeen tehdä systeemisiä komplikaatioita vaikuttaa muihin kehon osiin ulkopuolella hengityselimiä. Hengitysteiden sairaudet voivat johtua eri aiheuttajista. Se voi olla joko virus-, bakteeri-, tai jopa allergisia reaktioita. Kaksi yleisintä hengityselinten sairaudet ikimuistoisista ajoista lähtien ovat vilustuminen ja influenssa tai flunssa. Monet sekoittuvan nämä kaksi ehtoa ja joskus käyttää termejä samassa merkityksessä. Kuitenkin perusteellinen tutkimus paljastaa kunkin kunnossa hallussaan eri joukko ominaisuuksia, joka erottaa toisistaan.

Aluksi, kylmä yksinomaan vaikuttaa hengityselimiä kun influenssa on systeeminen tai vaikuttaa koko kehon. Lisäksi vilustuminen ja influenssa yksilöllisesti aiheuttamia erilaisia ​​taudinaiheuttajia. Kannalta hyökkäys, kylmä on alkaa asteittain, kun taas influenssa on välitön ulkonäkö äkillinen oireita. Niin äkillinen kuin oireet voivat olla, influenssa voi vähitellen pienentyä muutaman päivän 'aika, kuitenkin, ja se voi kestää kaksi viikkoa tai niin, saattamaan sen kurssin. Toisaalta, kylmä oireita voivat ilmetä viikossa, ja kolme ensimmäistä päivää ovat yleensä tarttuva. Bakteeri-infektio voi olla syyllinen kylmä oireita, jotka kestävät yli viikon, joten hoito sisältää antibiootteja.

Sen lisäksi kesto kokonaisuudessaan tietenkin näiden kahden sairauksia, suurin osa erot kahden hajallaan oireita ilmenee. Vaikka useimmat oireet ovat melko samanlaisia, havaittavia eroja sitten totesi. Influenssa voi sisältää korkea kuume, päänsärky, äärimmäinen väsymys, kuiva yskä, kurkkukipu, nenän vuotaminen tai tukkoisuus, lihassäryt, ja vatsa oireet, kuten pahoinvointi, oksentelu ja ripuli.

Useimmissa tapauksissa, kun lämpötila 100F tai korkeampi kolmesta neljään päivää on tyypillisesti läsnä kanssa flunssa, kuume on epätavallinen kylmä. Vilustuminen, yskä on usein hakkerointi ja tuottava kun tuottamattomia tai kuiva yskä näkyy influenssa. Tukkoinen nenä on yleinen kylmässä toisin kuin influenssa. Yli puolet ihmisistä influenssa kokemusta vilunväristykset toisin kuin vilustuminen. On vähän väsymystä kylmää kun se vaihtelee kohtalainen tai vaikea influenssa. Yhteistä vilustuminen myös aivastelu toisin kuin influenssa. Useimmat influenssatapausten kärsivät päänsärky, joka on melko harvinaista vilustuminen. Sen lisäksi, että kurkkukipu on yleisesti koettu vilustuminen, kun se ei ole influenssaa.Koska flunssa on yksi kanssa pidempää sairauden, se on alttiimpi kehittyä komplikaatioita, jos ei hoideta ajoissa. Se voi johtaa keuhkokuumeeseen tai muita vakavia terveydellisiä problems.Citing erot kaksi voi olla erittäin hyödyllistä sekaannusten välttämiseksi ja väärinkäytön suhteen. Vielä tärkeämpää on, tärkein asia, joka on samanlainen sekä sairauksia on niiden tila lähetyksen. Tietäen, että nämä sairaudet ovat kautta pisaran ja ilmassa kosketus, on tärkeää harjoitella asianmukaisen etiketti ja hygienia estämiseksi tartunnan leviäminen.

Yhteenveto:

1. Kylmä on yksinomaan vaikuttaa hengityselimiä kun influenssa on systeeminen tai vaikuttaa koko kehon.
2. Mitä hyökkäys, kylmä on alkaa asteittain, kun taas influenssa on välitön ulkonäkö äkillinen oireita.
3. Kun lämpötila on 100F tai korkeampi kolmesta neljään päivää on tyypillisesti läsnä kanssa flunssa, kuume on epätavallinen kylmä.
4. vilustuminen, yskä on usein hakkerointi ja yskää, kun taas ei-tuottavaa tai kuiva yskä näkyy influenssa.
5. nenän tukkoisuus on yleinen vilustuminen toisin kuin influenssa.
6. Yli puolet ihmisistä influenssa kokemusta vilunväristykset toisin kuin vilustuminen.
7. On minimaalinen väsymys kylmää kun se vaihtelee kohtalainen tai vaikea influenssa.
8. Yhteinen vilustuminen myös aivastelu toisin kuin influenssa.
9. Useimmat influenssatapausten kärsivät päänsärky, joka on melko harvinaista vilustuminen.