Ero heinänuha ja Cold Heinänuha vs Cold

Heinänuha ja vilustuminen ovat kaksi erillistä sairauksia. Niissä on paljon eroja. Kaikki maailman väestöstä saattanut vilustuin mutta eivät kaikki ole ollut heinänuha.

Heinänuha tunnetaan myös allerginen nuha, kun kylmä tunnetaan myös nasofaryngiitti, akuutti nuhaa, tai akuutti viruksen nenänielun. Heinänuha esiintyy johtuu tulehdus nenän hengitysteiden tuomat allergeenit kuten siitepölyt tai pölyn hengitettyinä yksittäisen. Vilustuminen aiheuttavat virukset, kuten corona virus ja rhinovirukset. Se on sairaus, ylempien hengitysteiden.

Merkkejä ja oireita heinänuha vaihtelee yksilöiden välillä. Se riippuu myös vakavuudesta. Kun hengitysteitse ja puhkeamista allerginen reaktio, yksilöt yleensä kokemusta kutinaa, aivastelua, tuotantoa limaa, ja nenän ahtauma. Nenän tukkoisuus tapahtuu 4-8 tunnin kuluttua sairauden puhkeamisen. Fyysinen päätelmiä ovat turvonneet ja punertava nenä, turvotus silmäluomien, ja välikorvan effuusio.

Yhteinen oireita kylmä, toisaalta, ovat: kurkkukipu, yskä, nuha, ja kuume. Se on yleisin sairaus aikuinen voi saada joka yleensä on taajuus 2-4 kertaa vuodessa, kun lapsi on 6-12 tapauksissa vuodessa.

Aiheuttavat allergia- voidaan liittää perinnöllisyys ja ympäristötekijät. Useimmissa ihmiset jotka sopimuksen heinänuha, kahteen ryhmään sovelletaan. Nämä ovat vuodenaikojen ja monivuotinen. Vuonna kausiluonteinen, heinänuha tapahtuu kauden siitepölykombinaatiot kun monivuotinen se tapahtuu ympäri vuoden. On yleisempää lapsilla.

Syy ja riskitekijät vilustuminen ovat valtavia. Kautta usein yhteydessä nenän, suun ja silmien, viruksia voidaan siirtää. Se voi olla myös läpi pisaroita, kun henkilö aivastaa. Kun henkilö tupakoi, kesto kylmä kasvaa jopa kolme päivää. Ei saa tarpeeksi unta myös altistaa henkilön infektioita.

Hoito heinänuha sisältää antihistamiinia torjua allergia. Steroidit käytetään myös tulehdusta ja lopuksi tukkoisuutta kun nenän ruuhkautumisen on läsnä. On myös suositeltavaa, että yksittäisten välttää menossa aikana siitepölykauden. Niiden pitäisi myös sulkea ovet ja ikkunat välttää tulon ja hengittäminen siitepölyä hiukkasia.Sillä flunssan, sillä ei ole mitään hoitoa. Tavallinen korjaustoimenpiteitä lepäävät, juo runsaasti nesteitä ja citruses ja terveellisesti. Käsien pesu on aina suositeltavaa estää viruksen leviäminen, joka aiheuttaa vilustuminen.

Yhteenveto:

1. Heinänuha tunnetaan myös allerginen nuha, kun taas vilustuminen tiedetään olevan nasofaryngiitti.

2. Heinänuha johtuu allergiat, kuten siitepölyn ja pöly hengitettynä kun vilustuminen ovat virusten aiheuttamia.

3. Heinänuha vaikuttaa nenän limakalvon nenään vilustuminen vaikuttaa ylähengitysteiden.