Ero Braxton Hicks supistuminen ja työ supistuminenBraxton Hicks supistuminen vs. Labor supistukset

Raskaus on oma vaikutuksia naisten aikana sen esiintyminen. Siihen liittyy supistukset että nainen voi kestää aikana raskauden. Monet naiset saattavat saada väärän korren selvittämiseen Braxton Hicks ja työvoiman supistuminen, joka on kumpi. Tämä tietoja ero näiden kahden supistukset on olennaista erityisesti odottaville äideille sekä naisia, jotka suunnittelevat raskautta. Tämä johtuu siitä, että se auttaa heitä määrittää, välitöntä lääketieteellistä apua tarvitaan toimituksen vauva tai se on vain pieni tapahtuma raskauden aikana.

Braxton Hicks supistukset voivat tuntua jo ennen todellisen työn vaihe. On todennäköistä merkki raskaudesta kuvata epäsäännöllinen kohdun supistumisen, joka on täysin normaalia ja voi aloittaa jo toisen kolmanneksen aikana, vaikkakin useimmat naiset se tapahtuu jossain vaiheessa kolmannen raskauskolmanneksen raskauden aikana. Toisaalta, todellinen työvoiman supistukset tuntuvat jossain vaiheessa kolmanneksen aikana, yleisesti jälkimmäisessä vaiheessa. Työvoiman supistukset ovat ilmeinen merkki välitön karkottamista vauva.

Braxton Hicks supistuminen voidaan ilmaista kiristyminen vatsan, joka häviää nopeasti ja tulee äkillisesti. Supistukset ovat yleensä kivuton ja Don 't tapahtua säännöllisin väliajoin. Tämäntyyppinen supistuminen doesnt 't on läheinen välein, eli uudelleen kävellen, doesnt' t intensiteetin kasvu ajan myötä, ja doesnt 't tuntuu voimakkaampi yli aika. Kun taas työvoiman supistukset kuvataan ainutlaatuinen tunne jokaiselle naiselle ja se voi silti vaihdella yhdestä raskaudesta toiseen. Se aiheuttaa särkyä tai epämukavuutta takana säteilevää alavatsan liitettävä paine sijaitsevat lantion. Harvat naiset raportoivat kipua heidän reidet ja sivuilla. Supistukset ovat vahvoja, ja he tunsivat tukeva kuin aaltoja että tuntui ripulitaudin kramppeja.

Työvoiman supistukset tapahtuvat kymmenen minuutin välein tai yli viisi supistukset tunnissa. Braxton Hicks supistuminen on vain vaiva, joka on epäsäännöllinen luonnossa. Vuonna työvoiman supistukset on toistuva kiristämistä tai selkäkipu ja alavatsan kipu kun Braxton Hicks vaiva on yleensä tuntuvat klo ylävatsassa. Työvoiman supistukset, verinen purkaus saattaa olla läsnä tai karkottamista kalvo, joka peittää kohdunkaulan, kapselista. Sillä Braxton Hicks, mutta ei ole selvää verenvuotoa tai päästöt tulevat vagina.

Sillä Braxton Hicks, nainen doesnt 't todella tarvitsevat väliintuloa ellei se häiritsee potilaan paljon, koska se on normaali tapahtuma. Se voi jopa merkitä, että vauva on elossa ja liikkuu. Raskaana olevan naisen voi kävellä, tehdä sijainti muuttuu , levätä, ja hieronta. Toisaalta, jos raskaana oleva nainen on oireita todellisen työvoiman supistukset on tarpeen ottaa yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja mahdollisimman pian tai tuoda raskaana olevan naisen on lähimpään sairaalaan. Tämä on hätätapaus, koska nopea hallinta hänen synnytyksen vähenee riski, että se voi tuoda sekä äidille ja vauvalle.

Yhteenveto:

1. Braxton Hicks on todennäköinen merkki raskaudesta kuvata epäsäännöllinen kohdun supistumisen, joka on täysin normaalia ja voi aloittaa jo toisen kolmanneksen aikana. Toisaalta, todellinen työvoiman supistukset tuntuvat jossain vaiheessa kolmanneksen aikana, yleisesti jälkimmäisessä vaiheessa.2. Braxton Hicks supistuminen voidaan ilmaista kiristyminen vatsan, joka häviää nopeasti ja tulee äkillisesti. Työvoiman supistukset ovat kuitenkin kuvattu ainutlaatuinen tunne jokaiselle naiselle ja se voi silti vaihdella yhdestä raskaudesta toiseen.

3. supistukset ovat yleensä kivuton ja Don 't tapahtua säännöllisin väliajoin. Se aiheuttaa särkyä tai epämukavuutta takana säteilevää alavatsan liitettävä paine sijaitsevat lantion.

4. Labor supistukset tapahtuvat kymmenen minuutin välein tai yli viisi supistukset tunnissa. Braxton Hicks supistuminen on vain vaiva, joka on epäsäännöllinen luonnossa.

5. työvoiman supistukset on toistuva kiristämistä tai selkäkipu ja alavatsan kipu kun Braxton Hicks vaiva on yleensä tuntuvat klo ylävatsassa.

6. työvoiman supistukset, verinen purkaus saattaa olla läsnä tai karkottamista kalvo, joka peittää kohdunkaulan, kapselista. Sillä Braxton Hicks, ei ole selvää verenvuotoa tai päästöt tulevat vagina.