Ero Ahdistus ja pelkoAhdistuneisuus vs. Pelko

Jos on mitään eroa pelkoa ja ahdistusta, onko sinulla aavistustakaan, mitä se on? Monet uskovat, ei ole mitään eroa näiden kahden välillä ollenkaan, koska pelko aiheuttaa ahdistusta tai päinvastoin. Mutta tutkimukset osoittavat, että pelko ja ahdistus ovat kaksi eri asiaa. Ne ovat toisiinsa, mutta ne ovat luonteeltaan erilaisia.

Pelkoa ja ahdistusta ovat psykologisia kokemuksia eli ne molemmat sattuvat sisällä henkilö 'pää. Kuitenkin molemmat voivat vaikuttaa liikunnan henkilön mukana, mutta koska minkäänlaista vaaratonta psyykkisen tilansa, pelko ja ahdistus ovat parannettavissa . lisäksi sinun on myös tietää, että nämä kaksi eivät ole vaarallisia siinä mielessä, että ne eivät ole kohtalokasta. Itse asiassa kaksi psyyke yleensä kokenut henkilö, joka on alle paljon stressiä. Se on luonnon 's tavalla auttaa kehon selviytymään ja reagoida yllättäviin ja vaarallisia tilanteita.

Oletko kokenut, että jäähdytys tunne, että valkenee ja pysyy sinua, kun kävellä pitkin hautausmaan yöllä? Tuntuuko spooked? Oletko ollut, että tunne, kun joku tai jotain pelottavaa hyppää edessäsi kun kävelemme että jalkakäytävällä kuolleista kuollut yön? Kuvittele seuraava tilanne: 're kävelee että hautausmaa yksin pimeässä yön jälkeen joku tai jotain pelottavaa yhtäkkiä hyppää eteesi. You' d välittömästi tuntevat tarvetta suojautua varsinkin kun että jokin tai joku on jopa mitään hyvä. Kaikki vaistojasi olisi kertoa teille huutaa, taistella takaisin, ja hengissä.

Biologisesti puhuminen, ahdistus ja pelko johtuu kolme eri asiaa. Ensinnäkin, kognitiivinen ristiriita joka on puute nopeasti emotionaalinen hyödyntämistä erityisesti silloin, kun henkilö menettää jotain hyvin tärkeää hänen / hänen elämänsä. Toiseksi yli stimulaatio, että on, kun henkilö saa hukkua tiedonkulkua. Ja lopuksi ei ole vastannut tai henkilön 'kyvyttömyys käsitellä vaikeita tilanteita. Erillinen edellä mainituissa tilanteissa ovat tarkkoja esimerkkejä siitä, miten ja milloin ahdistus ja pelko potkuja. Nyt voi jo kertoa ero? Jos vielä voit' t, tässä ovat tieteellisiä määritelmiä (yhtäläisyydet ja erot).

Ahdistus, aluksi, liittyy paljon pelkoa. Se 's äkillisen ylivoimainen ja epämiellyttäviä tuntemuksia, jotka johtuvat ihmisen' s mielikuvitusta tai vainoharhaisuus. Lyhyesti sanottuna, se 's ei todellisia. Se' on vain normaali vaikutus miten värikäs mieli kuvittelee asioita. Se on epämääräinen tunne perustuu ahdistusta ja levottomuutta. Toisin sanoen sillä ei ole fyysistä perusteella. Ensimmäinen tilannekuva edellä mainitussa esimerkissä on ahdistus kaikki koko.

Pelko, toisaalta, on objektiivinen. Se vain jouset, kun uhkaava vaara on läsnä. Se 's vastaus selvä uhka. Kun vaara on välitön, elimistö automaattisesti reagoi ja heti lähetä neuronien aivot että komennot ja voit toimia. Toinen tilannekohtaista edellä mainitussa esimerkissä on pelko luonteeltaan.YHTEENVETO:

1.

Pelkoa ja ahdistusta liittyvät toisiinsa, mutta ne ovat erilaisia. Pelko voi aiheuttaa ahdistusta tai levottomuutta voi aiheuttaa pelkoa.
2.

Pelko on tavoite, se perustuu fysikaalisiin ilmiöihin, kun taas ahdistus ei ole fyysinen ja perustuu pelkoa.
3.