Ero Virtsa ja veren raskaustestitVirtsa vs veren raskaustesti

IntroductionC
Raskaus testejä tehdään selvittää tasot HCG (ihmisen istukkagonadotropiinia), hormoni, jota erittyy istukan raskauden aikana.

HCG on erittäin tärkeä rooli ylläpitämään raskautta. Virtsa raskaustesti (UPT) ja veren raskaustestit sekä vahvistaa, että nainen on raskaana havaitsemalla tämän hormonin naisten 's virtsa tai verinäyte vastaavasti.

Erot techniqueC
Veri raskaustesti tehdään laboratoriossa. Tässä testissä naisen 's verinäyte kerätään lab teknikko ja analysoidaan, tulokset kestää yleensä päivä ja ei ole välitön.

UPT testejä voidaan tehdä kotona tai klinikalla nainen itse keräämällä hänen virtsanäyte kuppiin ja sitten siirtämällä muutama tippa virtsaa testiliuskan läpi tiputin joka havaitsee hormoni. Tulokset nähdään välittömästi muutaman sekunnin kuluessa, kaksi riviä osoittavat, raskaus positiivinen ja yksi rivi ilmaisee raskauden negatiivinen. Tämä on hyvin yksinkertainen ja tehokas tapa havaita raskauden. Tässä testissä, on vasta-aineiden läsnä nauha, joka tulee herkkä, jos hormoni on läsnä virtsanäytettä.Ero IndicationsC
Havaitseminen HCG hormonin niitä verinäytteestä vahvistaa raskauden. Tutkimus katsotaan erittäin tarkka verrattuna virtsan raskaustesti koska se antaa kvantitatiivisen tuloksen. Tässä kokeessa pitoisuus HCG hormoni, joka vastaa päivän tiineyden (raskaus) havaitaan ja tarkasti tiedossa. Se osoittaa tuloksia jo viikon sisällä ovulaation. Tasot beeta HCG saa kaksinkertaistaa, jos raskaus on yleensä etenee .Jos tasot putoavat, myöhemmissä erehdyksen, se osoittaa jäi abortin. Korkean tason raskauden alkuvaiheessa osoittaa useita sikiön tai Kaksosraskaus. Tämä testi on myös käyttökelpoinen lääkärit poissulkemiseksi kohdunulkoinen raskaus, sairaus, jossa raskaus jatkuu ulkopuolella kohdun onteloon. Jos taso HCG ei nousta myöhempinä testeissä riski kohdunulkoinen raskaus epäillään.

HCG alle 5mIU / ml pidetään negatiivisena raskauden.
HCG taso 25 mIU / ml ja yli pidetään positiivisena raskaus.
Virtsa raskaustesti tehdään kun naiset epäilee raskaus jälkeen poisjääminen tai suojaamattomassa yhdynnässä. Se on enemmän kuin seulontatesti. Testi voi olla tehokas vasta kahden viikon raskauden. Sen tarkkuus on 99%.

Yhteenveto
Veri raskaustestit ovat herkempiä ja auttavat havaitsemaan raskauden alkuvaiheessa.
Se vahvistaa raskauden alkuvaiheessa. Veren raskaustesti ovat tarkkoja. Se auttaa edistymisen seuranta raskauden 2 kk. Se on kallista, ei voi tehdä kotona. Se ei 't antaa välittömiä tuloksia. Väärä positiivinen tulos on mahdollinen, kun nainen on HCG injektiot hoitoon hedelmättömyyden.