Ero terveys ja hyvinvointiHealth vs hyvinvointi

Termi 'terveys' on erheellisesti 'hyvinvointi' siinä mielessä, että monet ovat edelleen käytössä nämä kaksi ei-synonyymejä sanoja samassa merkityksessä. Tämä ei tule yllätyksenä, koska sana 'terveys' määriteltiin aikaisemmin kuin pelkästään sairauden puuttumista, joka on nyt hyvin liittyy nykyisen määritelmän hyvinvointi. Lisäksi terveenä ja on hyvin (kaksi eri adjektiivit) hyväksytään saman jotka lisäävät sekaannusta.

Kuten mainittiin, 'terveys' oli aiemmin määritelty 'pelkkä ole sairas fyysisesti.' Myöhemmin, sen määritelmä laajennettiin edelleen sisältämään hyvän psyykkisen tilan yksilön. Joten jotta yhden voidaan pitää terve, hänen on molemmat äänen kehon ja mielen eikä vain jompikumpi.

Wellness on enemmän elämäntapa C se on elämäntapa. Asiantuntijoiden 'hyvinvointi', koskee sen kuudesta eri ulottuvuudet, nimittäin: fyysinen, emotionaalinen (henkinen), henkinen, sosiaali-, ympäristö-, ja henkinen terveys. Nämä mitat olisi oikeanlaista harmonia niin, että yksi saavuttaa tunteen hyvinvointia. Wellness itsessään on hyvin dynaaminen aihe, jota on noudatettava kaikkialla yksi 'elinaikana häntä saavuttamaan hyvän terveyden. Joten todella käyttämään ylimääräistä vaivaa, jos olet tarkkailla hyvinvointi. Et siis pyydetään ottaa jonkinlaisia ​​toimia.Ensisijainen ero näiden kahden välillä on, että terveys pidetään valtion hyvinvointi taas hyvinvointi on enemmän saamaan täydellisin tasapaino kaikista mainittuihin mittoihin. Koska tilassa hyvinvointi, terveys on, kun olet vapaa taudista niin et pidetään terveenä tai olet terve. Vaihtoehtoisesti kun yritetään suorittaa päivittäin harjoituksia edistää fyysistä ulottuvuutta ja harjoittaa terve suhteita tai vuorovaikutus piristää sosiaalista ulottuvuutta, niin olet edistäminen hyvinvointi. Vitamiinit ovat hyviä esimerkkejä tuotteista, jotka edistävät hyvinvointia ja myös jossain määrin, hyvää terveyttä.

Yhteenveto:

1. Terveys on fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin taas hyvinvointi on saamassa yleistä tasapainoa kaikissa kuudessa terveyden ulottuvuuksia.
2. Wellness on enemmän elämäntapa tai elämäntapa, joka pyrkii säilyttämään oikean tasapainon kaikkien terveyden ulottuvuuksia.
3. Terveys on enemmän tavoite tai loppua, joka olisi saavutettava vastakohtana hyvinvointi.
4. Health koskee sairauksien hoidossa.