Ero ADHD ja autisminADHD Vs Autismi

Pohjimmiltaan, ADHD (täysin tunnettu ylivilkkaushäiriön) on, kun henkilö sortuu liian paljon toimintaa siihen pisteeseen, että hän voi enää keskittyä hänen huomionsa tiettyyn esineen tai tehtävän normaaleissa olosuhteissa. On toistuva piirre on impulsiivinen, syrjään yhteisestä tarkkaamattomuus muihin asioihin. Impulsiivinen ja tarkkaamattomuus ovat kaksi eniten tunnistettavissa ominaisuudet ADHD.

Koska nämä henkilöt eivät pysty keskittyä yhteen tehtävään pitkäksi aikaa, te 'll lähes aina huomaa niitä siirtämällä tehtäviä ja usein liikkuminen. He todella voi' t oleskelua yhdessä paikassa pitkään tai muuten he tulevat ahdistunut tai kyllästy. Kuitenkin, sinun ei tarvitse huolehtia, että paljon, koska jos koskaan lapsella on ADHD, siellä 's edelleen suuri todennäköisyys häntä outgrowing kunnon aivan erityisesti silloin, kun hän saavuttaa iän kahdenkymmenen ja yläpuolella.

Autismi on, kun henkilö on huono tai alikehittynyt sosiaaliset taidot. Tältä osin autistinen henkilö ei pysty selkeästi tulkita tai erottaa kehon kieli. Hän ei myöskään voi emphatize muiden ihmisten kanssa. Nämä ominaisuudet sanotaan johtuvan ilman peilin neuronien keskushermostoon.

Autismi on monimutkaisempi kehityksen häiriö, joka vaikuttaa monet kehityshäiriöitä ulottuvuuksia yksilön. Kun 3 vuotias lapsi osoittaa tiettyjä merkittäviä rajoituksia viestintä, vuorovaikutus ja käyttäytyminen (toistuvat) silloin todennäköisin hän on autistinen. Joskus autismi pinnat vuoden vanha ja muissa tapauksissa jopa ilmeisen varhain syntyessään (vaikka voit 't päätellä suoraan, että se on autistinen käytös, ellei siellä on useita testejä tehdään). Koska on olemassa monia ulottuvuuksia ja muiden muuttujien katsotaan, autismi on yleensä hyvin vaikea diagnosoida.Autististen lasten on vaikea kehittää kieli. Vaikka ne ovat jo oppinut uusia sanoja, siellä 's edelleen suuri mahdollisuus menettää tällaista tietoa kuten aika ohi. Autististen lasten harjoitella tunnetta' sosiaalinen vetäytyminen '. Tämä tarkoittaa, että ne ovat useimmiten sisäänpäin kääntynyttä ja Don' halua vuorovaikutuksessa muiden lasten jopa välitunneilla. Useimmat heistä don 'edes halua tehdä katsekontakti ollenkaan. Niillä on myös aistinvarainen asioita, kuten silloin, kun ne tunnistaa tiettyjä ärsykkeitä koukuttaa (esim. Pyörivä tuuletin siivet). He myös tekevät toistuvat liikkeet kuten käsi räpyttely.

On myös mielenkiintoista huomata, että monet autistiset lapset on todettu korkea älykkyysosamäärä. Vaikka niillä on näin paljon henkistä kapasiteettia, he itse ovat rakentaneet 'maailma' omia, jota on vaikea tunkeutua ulkopuolelta.

Kaiken kaikkiaan, vaikka molemmat ehdot luokitellaan kehityshäiriöt ne vielä eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:
1. Autismi on monimutkaisempi ongelma kuin ADHD.