Ero Lupus ja nivelreumaLupus vs Nivelreuma

Suurin osa ihmisistä on unohdettu tunnustaa ero lupus ja nivelreuma. Nämä kaksi ehtoa pidetään autoimmuunisairauksia. Tämän tyyppinen sairaus johtuu iskujen immuunijärjestelmä terveiden kudosten joka aiheuttaa vammoja niitä. Asiantuntijat kaikki samaa mieltä siitä, että asianmukainen eriyttäminen ja havaitsemiseen näistä ehdoista ei ole helppo tehtävä. Ilmenemismuodot ja laboratoriokokeet kahden tautien yleensä päällekkäin.

Systeeminen lupus erythematosus ja nivelreuman olosuhteet ovat tunnettuja, joissa on enemmän naisilla vaikuttavat kuin miehillä. Nämä kaksi sairaudet ovat molemmat luokitellaan monisyisen olosuhteet kuin ne voivat vahingoittaa ja vaikuttaa eri elimiin ihmisen anatomiaa. Olosuhteet samoin vaikuttaa normaalia toimintaa ihmisen 'immuunijärjestelmä vahingon aiheuttaneesta terveiden solujen.

Nivelreuma on yleisesti tunnettu RA, ja lupus on yleisesti tunnettu SLE. RA on usein liittyvät luihin varsinkin nivelet sormissa ja käsissä. On olemassa lukuisia erilaisia ​​muotoja lupus. Yleisin tyyppi lupus on SLE tai systeeminen lupus erythematosus. Autoimmuunihäiriöihin, immuunijärjestelmän potilaan uskotaan vaurioita lukuisia kudoksia ja elimiä, jotka tuhosivat elimistön 'omia taistelevat mekanismeja samat kuin ne olisivat bakteeri tai virus. Elimiä, jotka ovat alttiita riippuu täysin luonne näitä sairauksia. Tämä johtuu siitä, että koko vastustuskyky ovat mukana. Tämä joukko häiriöitä ei ehkä pysy rajoitettu yhteen kehon osaan. esimerkiksi, RA pääasiassa tuhoaa nivelissä, mutta se voi yhtä hyvin vaikuttaa suun , silmät, ja keuhkoihin. SLE voi näkyä iholla, mutta voi myös vaikuttaa munuaisiin ja muita elintärkeitä elimiä.

SLE tai lupus on monitahoinen ehto, jonka tarkka alkuperä ei ole vielä tiedossa. Edellytys vaikuttaa eri kehon osiin, joissa ihon, sisäelimet, ja nivelet. Yksittäinen yleisesti kehittää ihottumat luoda muodon perhosen alla posket ja sillan nenästä. Ilmenemismuodot punahukan samoin kuuluvat munuaistulehdus, ruokahaluttomuus, väsymys, ja hiustenlähtö. Samoin alkuperä nivelreuman ei ole vielä tiedossa. Ehto voi hyökätä polvissa, ranteissa, jalat, sormet, ja nilkkojen. RA on yleisesti ominaista puhkeamista väsymys, heikkous, ja aamulla jäykkyys, joka kestää yli tunnin. Potilaat, joilla tämä ehto raportoivat kehittymistä anoreksia tai ruokahaluttomuutta ja yleistä lihassäryt.

Yksilöiden lupus voivat kokea kipua nivelissä, joka ei liity varsinaisiin nivelvaurioiden itse. On joitakin ilmaantuvuus samoin jossa potilaalla on lupus ei ole niveltulehdusta. Tästä huolimatta ilmentymät RA esiintyy symmetrisesti, kuten täydentäviä polyartriitti, yhdessä peräkkäistä osallistumista nivelissä. Sen sijaan, lupus on tavallista muuttavia niveltulehdus tai säännöllistä niveltulehdus yleensä nähty kihtiartriitti. Kun potilas kärsii lupus, hän alkaa ilmentää RA kaltainen ilmenemismuotoja. Management RA on sovellettava vaihtoehtona.

Yhteenveto:1. SLE ja nivelreuman olosuhteet ovat tunnettuja, joissa on enemmän naisilla vaikuttavat kuin miehillä.

2. Nämä kaksi sairaudet ovat molemmat luokitellaan monisyisen olosuhteet kuin ne voivat vahingoittaa ja vaikuttaa eri elimiin ihmisen anatomiaa.

3. Nivelreuma on yleisesti tunnettu RA ja lupus on yleisesti tunnettu SLE.

4. SLE tai lupus on monitahoinen ehto, jonka tarkka alkuperä ei ole vielä tiedossa. Samoin alkuperä nivelreuman ei ole vielä tiedossa.

5. SLE vaikuttaa eri kehon osiin, joissa ihon, sisäelimet, ja nivelet. Yksittäinen yleisesti kehittää ihottumat luoda muodon perhosen alla posket ja sillan nenästä. RA voi hyökätä polvien, ranteisiin, jalat, sormet, ja nilkkojen. RA on yleisesti ominaista puhkeamista väsymys, heikkous, ja aamulla jäykkyys, joka kestää yli tunnin.