Ero Mood Swings ja kaksisuuntainen mielialahäiriöMood Swings vs Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Meidän mielialan muutoksia kuten että sää. Tämä on yksi sopiva kuvaus suhteen mielialoja. Se osoittaa, että aivan kuten sää voi muuttua ilman varoitusta, meidän mieliala voi myös keinuttaa eri eri syistä. Yksi hetki tunnet hieno, ja onnellinen, niin yhtäkkiä, vain halveksia ja vihaiseksi ilman mitään näkyvää syytä. Tämän vuoksi meidän täytyy tietää, miten erottaa henkilön, joka on juuri parhaillaan normaalisti Moody, tai henkilö, joka saattaa jo olla henkinen ongelma käsitellä.

Ennen kuin aloitamme, meidän täytyy määritellä, mitä mieliala on. Yleisempi määritelmä mielialan osoittaisi, että se on nykyinen tila mielessä yksilön, disposition siitä hetkestä, ja subjektiivinen ilmaus tunteet tuntuvat. Sinänsä mielialaa voivat vaihdella täydellinen ilon tai onnellinen, apea tai syvää surua. Tarkkailija voi nähdä vain sanaton merkkejä mielialan kautta ilmeitä tai käyttäytymistä, mutta se on yksilö itse / itse, joka voi periaatteessa kertoa, mitä hänen mieliala todella on.

Lisäksi sinun mieliala on yleensä vaikuttavat paljon tekijöitä, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Esimerkiksi henkilö pysty nukkumaan yöllä voi olla ärtyisä ja synkkä aamulla, kun henkilö, joka on ollut hyvää yötä 's sleep voi näyttää lämmin käytös ja iloinen ilmapiiri.

Henkilöt voivat myös kärsiä mielialan vaihtelut satunnaisesti joko tuomat ulkoisen vaikutuksen, tai naisten keskuudessa, hormonaaliset muutokset. Kysymys on edelleen, miten erottaa tavallisen mielialan keinu ottaa psykologinen ongelma, kuten Kaksisuuntainen mielialahäiriö? Tässä 'siksi.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on psyykkinen sairaus, jossa ihminen kokee äärimmäisiä muutoksia tuulella erillinen aika, joka yleensä on maanisia tai levoton ollaan syvästi masentunut ilman tunnistettavat syyt. Mielialan vaihtelut on Bipolar ovat voimakkaampia luonteeltaan, mikä vakavasti vaikuttaa yksilön 's kyky suorittaa päivittäisiä askareita.

Lisäksi tavalliset mielialan vaihtelut voivat mennä pois muutamassa päivässä, kun taas Kaksisuuntainen esiintyy äärimmäisen mielialan muutokset kestävät viikoista jopa kuukausia. Lisäksi Kaksisuuntainen voi esiintyä muutoksia tuulella olemasta frightful ja masentunut ilman provokaatiota. Tämä ei ole tyypillistä tavallista mielialan keinu, joka saattaa muuttua tunnistettua syy.Nämä ovat suuria eroja pelkästään sitä Moody tai ottaa Kaksisuuntainen mielialahäiriö. Voit lukea lisää tästä aiheesta vaikka sillä vain perustiedot annetaan täällä.

Yhteenveto:

1. Meidän mieliala voi muuttua ilman varoitusta, yleensä vaikuttaa sisäisten tai ulkoisten tekijöiden.

2. Mielialan vaihtelut ovat vähemmän intensiivistä, voi mennä pois päivinä, ja ei voi häiritä elämää yksittäisen.