Ero Acyclovir ja ValtrexAcyclovir vs Valtrex

Useimmat, elleivät kaikki, ovat tietoisia siitä, mitä virukset voivat tehdä runkoon. Vaikka nämä virukset ovat itsestään, he voivat tehdä vahinkoa ja voisi jättää ihmiset alttiita muita infektioita. Lisäksi ihmiset ehkä kuullut sukupuolielinten herpes tai vain herpes, ja sen korkea tartuntariski, aivan erityisesti koska sitä pidetään sukupuolitauti (STD).

Sukupuolitauteja, perustuu nimi itse, ovat sairaustiloja, jotka vaikuttavat sukupuolielimet, tai suun joidenkin infektioiden, ja välitetään muille henkilöille. Antaa joitakin taustatietoja, herpes-infektio on aiheuttanut se, Herpes simplex -viruksen (HSV) tyyppejä 1 tai 2. Tämä infektio aiheuttaa muodostumista rakkuloita, ja haavaumia teennäinen. joka voisi tehdä olon kipeä ja kutiseva. Pus muodostumista voi myös esiintyä.

Herpes vaikuttaa miljooniin ihmisiin. Valitettavasti monet eivät tiedä siitä. Siitä huolimatta tämä ei pitäisi johtaa toivottomuuden, koska on olemassa lääkkeitä, jotka ovat riittävän tehokkaita vähentämään uhka viruksen siis tekevät virus aktiivinen. Nämä viruslääkkeet monenmuotoisina, vaikka asikloviiri ja Valtrex ovat enemmän suosituimmista lajeista. Niillä on eroja, vaikka joka käsitellään myöhemmin.

Acyclovir on varhaisin muoto viruslääkkeiden kehitetty erityisesti sukupuolielinten herpes. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1982, se on edelleen käytössä, vaikka geneerinen muodossa. Se oli ensimmäinen kehitetty ajankohtainen voide, joka hierotaan huolellisesti hoidettavalle alueelle. Nyt se on suullista.

Toisaalta, Valtrex on tuotenimi Val Acyclovir. Mikä on Val Acyclovir? Val Acyclovir on tuote tai vaikuttava aine asikloviiri. Tämä tarkoittaa, että kun asikloviiri otetaan elin, se on purettava ensin sen aktiivista ainesosaa, ennen kuin se voi toimia herpes virus.Miten nämä huumeiden työtä? Oltuaan jaotellaan niiden aktiivisia yhdisteitä, huumeet estää kykyä viruksen jäljitellä, joten ne aktiivinen. Nämä lääkkeet ovat tehokkaita alkuvaiheen ja myöhempien vaaratilanteiden infektio.

Toinen ero on, kuinka monta annosta on otettava päivässä lääkkeiden tekemiseksi tehokkaasti. Acyclovir on otettava 3-5 kertaa päivässä, tietyn määrän päiviä. Toisaalta, koska Valtrex on jo sen aktiivisessa muodossa, voidaan tarvitsee vain vähemmän annosta päivässä, jotta se toimisi.

Yhteenveto:

1. Acyclovir on antiviraalinen lääke, joka oli ensimmäinen kehitetty hoitamaan herpes estämällä kyky virusten jäljitellä, mikä tekisi niistä aktiivinen.
2. Val asikloviiri (Valtrex) on vaikuttava aine asikloviiri. Tämä osoittaa, että se on yhdiste, joka toimii viruksen tekemiseksi aktiivinen.