Ero Strabismus ja AmblyopiaKarsastus vs Amblyopia

Vision on kriittisin aistit. Karsastus ja Amblyopia ovat sairauksia, jotka vaikuttavat näkökykyyn. Usein diagnosoitu varhaislapsuudessa, sekä sairaudet vaativat välitöntä korjausliike. Jotta tiedettäisiin Strabismus tai Ampblyopia, on tärkeää erottaa toisistaan ​​kaksi ehtoa.

Jotta silmät toimisi oikein, on tärkeää, että visio on täysin suorassa. Jos silmäsi eivät pysty tähdätä suuntaan kohdennettu paikalla, niin silmäsi ovat kehittäneet sairaus nimeltä Strabismus. Silmään alkaa kääntyä suuntaan, joka ei ole koalition kanssa, miten toinen silmä toimii. Silmäsi voivat päättää kääntyä sisäänpäin, kohti keskustaa kasvosi; tieteellinen sana tällainen puolestaan ​​on esotropia. Vaihtoehtoisesti silmään voi päättää kääntyä ulospäin, kohti ulkoreunaa kasvosi. Lääketieteellinen termi tämä termi on exotropia. Karsastus voivat vaikuttaa näkökykyysi ajoittain tai silmän puolestaan ​​voi olla jatkuvasti voimassa näkökentässäsi. Puute yhdenmukaistaminen näkökyvyssä aiheuttaa voit kokea kahtena näkeminen.

Jos visio vääristävät Karsastus se voi tehdä silmään tavattoman laiska toimissaan. Lääketieteellinen termi, jolla on laiska silmä on Amblyopia. Jotta optisen näytön toimittava suurimmalla, kummankin silmän on täydellisesti linjassa kuvan katselet. Jos silmä on hieman Tämä puolestaan ​​pölliä olennainen kohdistus tarvitaan 20/20 visio. Hyvää silmä yrittää kompensoida silmän joka sairastaa Strabismus; koska sekava lähetettyjä viestejä aivoihin, näköä vähenee. Tämä lasku näkyjä tunnetaan amblyopia.Molemmat silmäsairauksien yleensä ilmenevät varhaisessa lapsuudessa. Vital ensimmäinen käsittely sekä olosuhteiden aikana tarvitaan tässä varhaisessa vaiheessa; pyydystämiseen visio ongelma aikaisin auttavat optikko hoitaa ongelman ennen kuin se aiheuttaa vakavia vaurioita silmissä. Unfortunatley, lapset, jotka ovat joko Strabismus tai Amblyopia, harvoin kehittää normaali näköakseli. Hoito molemmat ehdot ovat samat. Perscription lasit mahdollistavat kunkin silmän korjata sen näköakseli. Joskus, kun on kyse laiska silmä, laastari tulee kuluneet silmää; tämä toivottavasti tehdä 'laiska' silmä työskentelemään kovemmin korjaamisessa sen painopiste.

Yhteenveto

1. Karsastus ja Amblyopia ovat sairauksia, jotka vaikuttavat silmän.
2. Karsastus on ehto, joka tekee silmän epävarma sen visuaalisen kohdistuksen.
3. Jos silmä sairastaa Strabismus se aiheuttaa allergiasta kohtaavat kahtena näkeminen.
4. yleisnimitys Amblyopia on Lazy Eye.
5. Amblyopia liittyy usein kuin rappeuttava silmäsairaus aiheuttama silmän ottaa Strabismus.
6. Amblyopia ja Karsastus molemmat ilmenevät varhaislapsuudessa.
7. Hoito molemmat ehdot ovat samat. Silmä- ja silmälappua ovat edullinen hoitomenetelmä.