Ero REM ja NREM-REM vs NREM

Kun päivän 'työn, runko on kulunut pois kaikki jännitykset, ja hyvää yötä' s loput on kaikki mitä tarvitaan. Keho on levätä elvyttämiseksi kadonneet energiaa ja tehdä se korostaa jälleen vapaa. Yksi parhaista tavoista saada hengähdystauko elin on lomakkeen kautta unen. Fysiologisesti uni on monitahoinen uudistuu ja palauttaminen kehon. Silti, tutkijat eivät voi selittää lopullinen syy miksi ihmiset täytyy nukkua. Sleep, kuten tiedämme, ei ole vain 'sammuttamisen' tai inaktiivista kurssi kehon 's koko tehtävät; nukkua pidetään erittäin tärkeää monissa fysiologisissa prosesseissa aivojen kuten lämpöyksikön erilaisten muistojen ja kokemusten käsittely. ei vain ihmisten, vaan myös enemmän tai vähemmän jokainen eläin on aivan ilmeistä, että uni on tärkeää selviytymisen.

Koska ihmisen putoaa uneen, hän Ventures eri sykliä unen. Keho kokee kaksi keskeistä unirytmillä: REM ja NREM. Aluksi kun henkilö putoaa uneen, hän sitten menee ei-rapid eye movement tai NREM nukkua. Jälkeenpäin se etenee rapid eye movement tai REM-unen kun jo syvässä unessa.

REM-unessa, nykiminen silmän lihaksia tapahtuu johtaen nopeita liikkeitä silmäluomien alta, joten sitä kutsutaan kuin vilkeunta. Kuitenkin aikana ei vilkeunta, silmät pysyvät edelleen. Suurimman osan ajasta, uni vietetään NREM nukkua vaikka keho kokee sykliä REM ja NREM unen. REM-uni kestää noin kaksi tuntia yhdessä yössä 's nukkumaan kun NREM uni jatkuu neljästä kuuteen tuntia.

REM-unen on kokenut aikana muutaman jaksot nukkua yhden yön. Sitä kutsutaan myös 'unelma uni.' REM-unen on, kun aivot puhdistaa ja riisutaan tarpeettomia muistoja. REM-unessa, yksi tulee osittain tajuissaan ja tietoinen puhdistuksen aivojen. Siksi henkilö pystyy sanoa, että hän haaveilee. Toisaalta, NREM, on silti mahdollista unelmoida joinakin aikoina, mutta se on aikana syvempi vaiheissa unen jossa tietoisuus ei ole yhtä elävä kuin REM-unessa. Tämän seurauksena henkilö ei yleensä muistaa yhtään mitään hänen unelmansa. Koska unta tapahtuu aikana REM nukkuva aikoja, aivot kykenee enemmän energian kulutusta kuin NREM unta. REM on ominaista myös lisääntyminen aivojen toimintaan ja sydämen sykettä, kun lava on halvaantunut tilassa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että REM-unen toimii psykologinen korjaus mekanismi aivoissa. Aikana REM aikoja, aivot lepää stressistä ja virkistäviä. Jos henkilö ei ole REM-unen, hänellä on taipumus tulla masentunut eikä oikeaan tunnelmaan. Silti NREM uni toimii fyysisenä korjaus mekanismi kehossa. Se on paranemista kehon jolloin lihasten ja luuston rakentaminen tapahtuvat ja kudoksissa uusiutumaan. Jos henkilö puuttuu NREM uni, hän yleensä on heikko immuunivaste stressiin ja näyttää väsynyt ja veltto.

Vaikka molemmat sykliä unen ovat välttämättömiä parhaan mahdollisen ihmisen terveyttä, REM ja NREM on eroja niiden ominaisuus vaikutuksia elimistöön unen aikana.Yhteenveto:

1. REM-uni, nykiminen silmän lihaksia tapahtuu johtaen nopeita liikkeitä silmäluomien alta, joten sitä kutsutaan kuin vilkeunta. Kuitenkin aikana ei vilkeunta, silmät pysyvät edelleen.

2. REM-uni kestää noin kaksi tuntia yhdessä yössä 's nukkumaan kun NREM uni jatkuu neljästä kuuteen tuntia.

3. REM-unen, henkilö on tietoinen hänen unelmansa taas NREM nukkua unelmat ovat Usein unohdetaan.

4. aikana REM nukkuu aikoja, aivot kykenee enemmän energian kulutusta kuin NREM unta.