Ero Masennus ja Sadness
Masennus vs Sadness

Masennus ja surua sekoitetaan usein keskenään, koska monet ovat tulleet käyttämään kahta nimitystä käytetään erotuksetta. Kun yksi on masentunut, hän myös väittää olevansa surullinen. Sama pätee toisin päin. Silti lääketieteessä on selvä ero välissä surua ja kliininen masennus.
Masennus, sairaus, pidetään usein olotila tai äärimmäisen surua. Kun olet masentunut, et enää pysty toimimaan hyvin, koska äärimmäinen tunne masennus ottaa jo valvoa kehon ja mielen. Masentuneet puuttuu kiinnostus useimmissa yrityksissä, vaikka nämä toimet olivat kerran rakasti niitä. Se on vakava tila, koska se ei vain raukeaa yhden päivän tai kaksi. Pikemminkin, kliininen masennus voi ulottua vähintään kaksi viikkoa tai enemmän. Siinä on tietty luonteeltaan toistuvia, joka tuo takaisin kunnon jos johdonmukaista käsittelyä ei haeta.
Joitakin yleisimpiä oireita ovat nukkumassa vähemmän tai enemmän kuin tavallista nukkuva kuvio, välttäminen ystävien tai jopa perheenjäseniä, on surullinen kohtuuttomasti ja (kuten edellä) menetys kiinnostusta monissa (tavallisesti) erittäin mielenkiintoista toimintaa. Extreme masennus voi aiheuttaa henkilölle ansiosta noin aikomukset itsemurhan. Tämä on yksi kriittisimmistä näkökohdista hoidossa masentunut henkilö.
Toisaalta, surua on vain tunne. Se on luonnollinen tunne, että potkuja kun 's lähde kipua tai menetys. Kun menettää tärkeän asian tai kun läheinen perheenjäsen on äskettäin kuollut jälkeen on odotettavissa, että te' ll tullut surullinen. Kuitenkin tämä tunne voidaan selvinneet mukaan psyykkisesti terveitä ja terveillä henkilöillä. Ja koska jokaisella on hänen oma tapa selviytyä surua, se on tämä ero missä surua voi kehittyä masennusta, jos se ei ole hoidettu hyvin.
Normaalisti, suru ei jatka viipyä henkilö toisin kuin masennus. Tämä tarkoittaa, että suru tulee luonnollisesti haalistua tavalla pari päivää tai vain hieman kauemmin. Tämä osoittaa, että lyhyessä ajassa voi parantua surua mutta vain antaa masentunut henkilö pitkän aikaa toipua voi koskaan tehdä hänelle hyvin.Masennus on sairaus, kun taas suru on tunne.

Masennus kestää pidempään kuin surua.

Masennus hallinnoi lääkehoitoa ja kehittyneet psykologisten interventioiden samalla surua voi kadota pois vaikka vain ajan kuluminen.