Ero NSTEMI- ja STEMI? NSTEMI? vs STEMI

Monet ihmiset 's ruokavalio nykyään sisältää suuren määrän trans-rasvoja, jotka tulevat pikaruokaketjut teollisuudessa. Tämä johtaa yksi unhealthiest skenaarioita, jotka voisit ajatella, varsinkin jos tarkastellaan asioita siitä kardiologisina näkökulmasta. Tämä tila asioiden on vieläkin pahempi, koska ei ole aktiivisuuden monia ihmisiä. Tämä johtaa rasvaa tukkeutumisen sydämen 's verisuonia ja lopulta, aiheuttaen sydäninfarktin. Sydäninfarktit ovat periaatteessa iskeeminen alueita sydämessä, kun yksi tärkeimmistä valtimoissa on estetty. Vähentynyt perfuusio voi heijastua kemiallisia markkereita tietyn ajan sisällä ja se voidaan myös lukea EKG.

Yksi tehokkaimmista tavoista määrittää, jos on ollut sydänkohtaus tapahtuu EKG. EKG jälkiä impulssit sydämen, alkaen P T segmentti syke. Poikkeavuus on PQRST määrittää, mikä osa ei johda sähköä tai mikä osa sydämen isn 't liikkuvat ollenkaan! Yksi yhteisiä piirteitä sydänkohtaus on, kun kemiallisia markkereita, kuten troponiiniarvo ja CK ovat koholla, merkintä kuolio sydän.

Sekä ns NSTEMI- ja STEMI ovat ovat sydänkohtauksia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että valtimo on suljettu, ja siten sydän voi pumpata. Vaikka tämä on tärkein ominaisuus molempien tautien, ne eroavat merkittävästi sen suhteen, miten EKG tulkitsee niitä.

EKG käytetään osoittaakseen kuinka sydäninfarktien ja jopa angina pectoris eroavat toisistaan, ja tämä pätee myös vertailemalla NSTEMI- ja STEMI. Ensinnäkin, NSTEMI tapahtuu, kun osa sydämen 's valtimo tukkimien hyytymän. Kun iskeeminen osan, EKG rekisteröi kohonnut Q-aalto, kun ST-segmentin akuutisti masentunut. Tämä on syy, miksi NSTEMI- sanoista' non -St segmentin nousuinfarktipotilaille '.STEMI sydäninfarkti on pahin skenaario voisit ajatella. ? Toisin kuin NSTEMI, kun osittain estetty valtimoissa tavataan sydämessä, mitä tapahtuu STEMIn on kun osa sydämen kuolee pois, koska on täysin tukossa valtimo. Vuonna EKG, se osoitetaan kohonnut ST-segmentin. On mahdollista sekoittaa ST-segmentin nousu angina pectoris, mutta toisin kuin episodi? angina pectoris, nitroglyseriini ei ole varaa helpotus!

1. NSTEMI- ja STEMI kahta tyyppiä Sydäninfarktin.
2. NSTEMI- ja STEMI voidaan molemmat voidaan jäljittää kemiallisen markkereita, onko se on angina pectoris tai sydäninfarkti.
3. NSTEMI on masentunut ST-segmentin taas STEMIn on kohonnut ST-segmentin, joka ei vapaudu nitroglyseriini.