Ero steroidit ja kortikosteroiditSteroidit vs Kortikosteroidit

On merkitty ero steroidit ja kortikosteroidit. Vaikka on ollut paljon tietoa vapautuu vaaroista steroidien, siellä on ollut hyvin vähän tietoa vapautuu terveysvaikutuksista kortikosteroidien. Lehdistötiedotteet, jotka ympäröivät mahdollinen käyttö steroidien ammattiurheilijoita saa paljon huomiota, ja usein antaa meille vaikutelman, että mitään steroidi liittyvä on huono.

Kortikosteroidien on suunniteltu auttamaan vähentämään kehon 's tulehdusta. Hyvin usein se on määrätty ihmisiä, joilla on kroonisia tulehdustiloja, kuten astma, ja muut krooniset keuhko-ongelmia. Steroidit ovat ihmisen aiheuttamia versio luonnollisen hormonin, joka on pääosin miesten. lihasten kasvua elimistössä johtuu luonnollisen muodon hormonia. Steroidit aiheuttaa ylimääräisiä ja luonnotonta lihasten kasvua.

Koska se on hormoni, on joitakin melko vakavia sivuvaikutuksia, kun se tulee käyttää anabolisia steroideja. Parta usein kasvaa nopeammin ja paksumpi, vaikka käyttäjä on nainen. Painoindeksi kehittyy paljon nopeammin.

Kortikosteroidit eivät pysty tuottamaan paremman suorituskyvyn, kun se tulee yleisurheilua, ellei urheilija kärsii astmasta, ja jota hoidetaan reseptiä. Tällaisissa tapauksissa ainoa suorituskyvyn parantamiseksi olisivat suoraan yhteydessä kykyyn hengittää mukavammin ja tehokkaammin. Steroidit ovat kuitenkin kenkä-in suorituskyvyn tehostamiseksi urheilussa, mistä nopeus kestävyyttä voimaa.Steroidien käytön voi aiheuttaa seksuaalista suorituskykyä kysymyksiä, ja voi johtaa synnynnäisiä epämuodostumia. Kortikosteroidit ei tiedetä aiheuttavan ongelmia alalla seksuaalista suorituskykyä, ja ei tiedetä lisäämään merkittävästi mahdollisuuksia kehittää synnynnäisiä epämuodostumia.

Steroidien käytön on yleensä sääntelemätöntä. Se on ostettu hyvin paljon samalla tavalla mitään laitonta aine ostetaan, ja sitä käytetään salamyhkäisesti. Kortikosteroidit eivät vaadi suurta salaisuuden, ja niitä käytetään avoimesti. Niitä hallinnoi lääkäri, ja siksi on vaikeaa, tahallisesta teosta, kärsiä liikaa lääkkeen järjestelmään. Steroidit voidaan vahingossa yliannostuksen kun elimistö 's toleranssi alkaa kehittyä, mikä johtaa urheilijan tai yksittäisiä uskoa he tarvitsevat vaarallisen suuria määriä.