Ero CT Scan ja CAT ScanCT Scan vs. CAT Scan

Diagnostiset kokeet suoritetaan havaita mitään poikkeuksellisia tapahtumia, joita tapahtuu ihmiskehossa. Monet menettelyt, kuten MRI, X-Ray ja erilaiset muut skannaa, voi selvästi antaa lääkäreille, ja lääkärit yhtälailla vaikutelman sairauden etenemisen ja ennusteen tiettyjä sairauksia. Tässä suhteessa CT-Scan on yksi suosituimmista skannauksen tentit suoritetaan tänään. Kuitenkin tämä menettely on usein sekoittaa ns CAT scan. Niin, ovat nämä kaksi tentit eri?

Vastaus on ei. Historiallisesti tämä sama menettely oli ensimmäinen tunnettu EMI skannaus, koska paikka, jossa alkuperäisen laitteen kehitettiin on osa ERI yritys.

Kuitenkin molemmat CAT ja TT viittaavat samantyyppistä diagnostista tutkimusta. Se vain kävi niin, että yksi termi käytettiin aikaisemmin, ja muut vasta äskettäin loi, kun helpompi hyväksyä aikavälillä. CT on uudempi termi, kun taas CAT scan on vanhempi termi. CT scan on täysin kutsutaan 'tietokonetomografia', kun taas CAT skannata kokonaan, on 'tietokonetomografia Axial Tomography'. Joissakin viittauksia, CAT voi olla myös lyhenne sanoista 'atk aksiaalinen tomografia', mutta se viittaa edelleen sama asia. On vielä melkoinen joukko lääkäreitä, jotka mieluummin käyttävät termiä CAT scan, koska, kuten he sanovat, se on aikaisempi termi tunnetaan massat, ja on jo enemmistön kanssa 'yhteistä tietoa.

CAT scan, tai CT, lähes toimii samalla tavoin kuin nykyajan röntgenkuvat. Ainoa vipu, että sillä on jälkimmäiselle, että se työllistää useita röntgenkuvat päästämään poikkileikkauksen kuvantamismenetelmä. Tämä tekee mainitun menettelyn paljon luotettavampi tarkkailu poikkeavuuksia, toisin kuin tavanomaiset X-ray menettelyä. TT näyttää 3D-kuvan kehon ontelon tutkitaan.TT, yleensä käytetään ensisijaisesti lääketieteellisen kuvantamisen, joka tukee tai auttaa diagnoosin tietyn sairauden tyypistä, kun enemmän primitiivinen diagnostisia kokeita on suoritettu, kuten röntgen- ja standardi ultraääni (ultraääni). CT skannaus, nykyään, voi auttaa tunnistamaan aivojen vammat, verenvuoto kehon onteloita, veritulppa, aivohalvaus, piilotettu kasvaimet, vesipää (isompi aivojen onteloita), luun epämuodostumia, kudosvaurioita, verisuonten tukoksia, ja jopa ohjata neulan aivokudoksessa koepala.

Todellakin, TT tai kissan skannaa, ovat olleet tärkeä diagnostinen menettely, joka jatkuvasti auttaa parantamaan miesten elämään tänään. Erot että sanat jakaa ovat:

1. Yksi on vanhempi termi, kun taas toinen on uudempi nimi. Tässä suhteessa CAT scan on vanhempi termi verrattuna CT.