Ero uupumus ja väsymysSammuminen vs Väsymys

Ihmisessä 's jokapäiväisessä elämässä hän joutuu sekä fyysistä ja henkistä stressiä. Vaativa työ, huolehtii perheen tarpeita rakkaitaan, ja muut henkilökohtaiset ongelmat ja huolet voi valua henkilön henkistä ja fyysistä elinvoiman.
Tämä tekee hänestä esiintyy fyysistä ja henkistä heikkoutta ja tunteita uneliaisuus, uneliaisuus ja tajunnan heikkeneminen, joka voi olla vaarallista, jos ei ole osoitettu. Tätä tilaa kutsutaan väsymys, tila, joka määritellään henkinen ja fyysinen väsymys aiheuttanut liian paljon toimintaa.
Siinä on kaksi luokkaa:

Fyysinen väsymys joka on heikkoutta tai lihasheikkoutta, joka estää henkilöä jatkamasta hänen tavanomaista toimintaa ja saa hänet tuntemaan lihaskipuja. Kipu voi olla totta tai koettuun. Koettu on, kun yksilö kokee, että hän on laittaa enemmän vaivaa tekee samaa tehtävää.
Henkinen väsymys joka aiheuttaa alentavat henkilön 's tietoisuutta ja tajunnan. Liikenneonnettomuudet yleensä johtua henkistä väsymystä, kun kuljettaja tuntee unelias ja tulee tietämättömiä missä hän on ja mitä hän tekee.

Se on yleensä vain tuntema allergiasta ja ei heti näy muille ihmisille. Väsymys voi olla oire vakavammasta lääketieteellinen ongelma. Jos se kestää yli kuusi kuukautta, se saattaa johtua muista tekijöistä kuin stressin ja ylitöistä.
Mineraali- ja vitamiininpuutokset, myrkytyksen, syöpä, sydänsairaus, leukemia, autoimmuunisairaudet kuten tauti, anemia, diabetes, ja neurologiset sairaudet voivat myös aiheuttaa väsymystä. Niin lääkkeitä käytetään syövän hoitoon kuten kemoterapiaa ja sädehoitoa.
Uupumus, toisaalta, on synonyymi väsymys, mutta se on voimakkaampi. Se määritellään äärimmäinen väsymys ja voimattomuus puutteen vuoksi ruoan ja unen, ylitöistä, ja stressi. Se aiheuttaa allergiasta on oltava jatkuvasti väsynyt ja fyysisesti ja henkisesti kuluneet.
Laiminlyönnin, uupumus voi aiheuttaa masentuneisuus ja alentaa immuunijärjestelmää tekee henkilö suojattomaksi tauteja ja sairauksia. On erittäin tärkeää, että henkilö kärsii uupumus ja väsymys ongelman mahdollisimman pian, jotta ne eivät pahenee.
Paras tapa taistella näitä oireita on tehdä elintapojen muutoksia: varmista, että yksi syö oikea ruoka, on tarpeeksi unta, harjoituksia säännöllisesti, ja hoitaa hänen toimintaa niin, että stressi voidaan estää. Se on myös parasta hakea lääkärin apua, kun hän ei kykene selviytymään ongelmista omasta ja kun se on vielä alkuvaiheessa.Yhteenveto:

1. Väsymys on fyysisen ja psyykkisen heikkous, kun uupumus on äärimmäinen väsymys ja voimattomuus.
2. Väsymys ja uupumus voi olla joko henkistä tai fyysistä, mutta väsymys voi myös olla totta tai koettuun.