Ero huuliherpes ja HuuliherpeslaastarinFever Muoviset vs Huuliherpeslaastarin

Kun henkilö, useimmiten nainen, supistaa herpesvirus, yksi on altis kuumetta läpipainopakkaus tai huuliherpes. Ne laittaa riski yksilön ja ihmiset ympärillä hänen olevan tämä on erittäin tarttuva sen purkaus vaiheessa.

Kuume läpipainopakkaus tai huuliherpes on aivan sama. Kuitenkin se eroaa syöpä haavaumat tai suun haavaumat. Suun haavaumat esiintyä suun sisällä, kun huuliherpes esiintyä potilaan ulkopuolella 'suuhun erityisen ympäri huulten alueelle, kasvot, ja lähellä suuta.

Kuume rakkuloita ja huuliherpes on viruksen aiheuttama. Potilas saa sitä kautta suudella ja läpi viruksen leviämistä syljestä on henkilö, joka on sekin. On viisi vaihetta läpipainopakkauksessa tai huuliherpeksen muodostumista. Prosessin muodostumista ottaa huuliherpeksen kestää noin 8-12 päivää.

Ensimmäinen vaihe on pistelyä vaiheessa. Tässä vaiheessa potilas kokee pistelyä tai arkuutta alue, jolla huuliherpeksen olisi puhjeta lopulta. Läpipainopakkaus vaihe tulee seuraavaksi, koska on olemassa ilmeinen muodostuminen nestetäytteinen mätä suulle alueelle. Kolmas vaihe on haavaumia vaiheessa. Tässä vaiheessa, rakkuloita rikkoisi ja sitten haavautua. Tässä vaiheessa huuliherpeksen on erittäin tarttuva ja tuskallinen samoin. Seuraavaksi on viimeistelyn vaihe, jossa huuliherpeksen lopulta kuori ja on kuiva muodostuminen haavan puutteen vuoksi kosteutta. Myös kasvua verenvuotoriski tässä stage.The viimeinen vaihe on parantava vaihe, jossa arvet ratkaisee omasta yleensä jättämättä arpia takana.Kulkeutumisen estämiseksi tämän viruksen muille ja muihin kehon osiin, henkilö, joka on saanut tartunnan, on aina pestä hänen kätensä estääkseen tartunnat viruksen. Viruslääkkeiden määräämä lääkäri voi hoitaa tämän sairauden, mutta ei täysin paranna sitä. He voivat vain tukahduttaa sitä jonkin aikaa. Kun immuunijärjestelmä on heikko, on olemassa mahdollisuus uudelleen purkaus tämän viruksen kehossa. Kivun, särkylääkkeet voidaan määrätä.

Yhteenveto:

1. Kuume rakkuloita ja yskänrokko ovat aivan samat sanat.
2. On viisi vaihetta muodostumisen jopa paranemista joka tapahtuu yleensä 8-12 päivää.