Ero Huolimattomuus ja väärinkäytöstenHuolimattomuus vs Malpractice

Vuonna terveys tutkintoihin, aihe nimeltään terveys etiikka on ottanut terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa. Kaksi tärkeimmistä ja kiistanalaisia ​​aiheita mukana ovat huolimattomuus ja väärinkäytöksiä.

Miksi? Se on tärkeää, koska potilaan elämän on aina vaarassa, kun se tulee terveyden astetta. Farmaseutit on unohdettava oikea lääke, oikea annos, ja muut oikeudet oikea potilas. Sairaanhoitajat on aina oltava tarkkana tehtäviään. Lääkärit on hoidettava tehtävänsä hyvin, jotta ei vaaranneta potilas 'terveyttä.

Huolimattomuus määritellään laiminlyönti käyttää huolellisesti kuin varovainen ja varoa ihminen tekisi vastaavissa oloissa. Vaikka ne määrittelevät väärinkäytösten sillä ole sopivaa tai eettisiä, joka voi myös olla ammattilainen, joka puuttuu taitoja, joka johtaa haitallisten tai huolimattomasti suorituskyvyn vuoksi vahingoittaa yksilön. Ammattitaitoinen täällä voidaan soveltaa sairaanhoitajat, lääkärit, insinöörit, hammaslääkärit jne

Kun olin hoitotyön koulu, parempi selitys oltiin selitti meille. Huolimattomuus ei tee oikeita asioita oikeaan aikaan seikka. Vaikka väärinkäytöksiä tarkoitetaan 'ammatti' ei tee oikeutta tehtävän 'standardi' hoidon aiheuttaa vahinkoa asiakkaalle takia kokematon tekoja.

Huolimattomuus voi käyttää myös ammattilaisille ja ei-ammattilaisia, mutta väärinkäytöksiä on vain käytetään kuvaamaan tapausten ammattilaisille.

Esimerkkinä väärinkäytöksiä on tässä tilanteessa:

Operaatio oli määrä potilaalle. Operaation aikana, kirurgi oli tehdä viillot ihoon. Yhtäkkiä potilas oli verenvuoto äärimmäisen. Kirurgi oli osunut elin. Kirurgi yritti pysäyttää verenvuodon ompelemalla elin; kuitenkin, verenvuoto jatkui kunnes potilas kuoli hypovolemia tai alhainen verenkierrossa.Siinä seikka on väärinkäytöksiä puolelta lääkäri.

Esimerkkejä huolimattomuuden sairaanhoitajien kuuluvat potilaat, joilla on makuuhaavoja. Hoitaja ehkä unohtanut kääntää potilaaseen joka toinen tunti. Toinen on potilas tulee kuivattu. Hoitaja unohti kytkeä toiseen IV nestettä. Tuottamuksellisessa, hoitaja ei tehnyt 't tehdä oikein, kuitenkin vakavan haitan tapahtunut. Lääkäreille se sisältää, väärän diagnoosin, väärä tulkinta laboratoriotulosten jne

Huolimattomuus ja väärinkäytökset ovat vakavia tapauksia, jotka voidaan taistelivat tuomioistuimissa. Terveydenhuollon ammattilaisten on oltava varovainen, jotta vältetään tällaiset tapaukset.

Yhteenveto:

1. Huolimattomuus ei tee oikein aikana tietty seikka, kun väärinkäytöksiä on epäonnistuminen tehdä oikein joiden pitäisi olla par kanssa tavanomaista menettelyä, joka aiheutti vahinkoa potilaalle.

2. Huolimattomuus voidaan katsoa ammattilaisten ja ei-ammattilaisten kun väärinkäytöksiä ilmoitetaan vain ammattilaisille.