Ero MDS 2. 0 ja MDS 3. 0MDS 2. 0 vs MDS 3. 0

Health kuten me kaikki tiedämme on meidän rikkaus. Mutta joskus emme voi estää sairauksia ja tauteja ympäristöstä elämme. Stressi ja työ voi myös edistää tätä. Joten mitä teemme on menemme terveydenhuollon yksikössä, joka on luotettu ja akkreditoitu.

Nämä tilat jotta voimme hyödyntää niiden palveluja on ensin akkreditoitu eri virastojen. Yksi näistä virastojen on Medicaid ja Medicare elin, jonka tarkoituksena tietää, onko laitos sopii heidän terveydenhuollon vakuutuksen kerran vammainen henkilö on sairaus.

Voidakseen tehdä tämän, he ovat suuntaviivakokonaisuuksien ja protokollien muodossa MDS. MDS on uusin versio, joka on MDS 3. 0 ja entinen joka on MDS 2. 0. Mitkä ovat eroja kahden?

'MDS' tarkoittaa 'Pienin Data Set', joka on joukko tietoa, joka hyödynnetään kliinistä arviointia Medicare ja Medicaid Asuntolan pitkäaikaishoidon laitokseen. Se erityisesti on ydinjoukko seulontaa ja arvioinnin suuntaviivat, jotka ovat osa RAI tai Resident Assessment Instrument. Tämä MDS auttavat poimien arviointeja terveysongelmia. Tämä MDS suoritetaan kullekin asukas Medicare tai Medicaid-sertifioitu tilat.MDS 3. 0 on yleensä joitakin muita tarkistuksia kuin MDS 2. 0. MDS 3. 0, arvioinnit toimitetaan kansalliseen järjestelmään, mutta MDS 2. 0, se oli vain valtion järjestelmään. Jättämistä aika on lyhyempi, joka on kahden viikon loppuun arvioinnin MDS 3. 0, ja prosessi virheiden korjaaminen on paljon helpompi tunnistaa.

Vuonna MDS 3. 0, antibiootit ja antikoagulanttien lisättiin luetteloon lääkkeistä, joita tulisi arvioida. Myös hoidon muutoksia MDS 3. 0. Resident haastattelut ovat myös läsnä MDS 3. 0, jotka eivät ole läsnä aiemmassa versiossa. Arvioimiseksi mieliala ja masennus, MDS 3. 0 käyttää Patient Health Questionnaire joka tarkistaa masennusoireita. Muut muutokset MDS 3. 0 kuuluvat: falling historia maahanpääsyä arviointiin, nielemisvaikeuksia häiriö kohteita, ja henkilöstön tutkimus suun.

Yhteenveto:

1. MDS 3. 0 on yleensä joitakin muita tarkistuksia kuin MDS 2. 0.
2. MDS 3. 0, arvioinnit toimitetaan kansalliseen järjestelmään, mutta MDS 2. 0 vasta vuonna valtiojärjestelmän.
3. MDS 3. 0, antibiootit ja antikoagulanttien lisättiin luetteloon lääkkeistä, joita tulisi arvioida.
4. Resident haastattelut ovat myös läsnä MDS 3. 0, jotka eivät ole läsnä aiemmassa versiossa.