Ero Tuhkarokko ja VesirokkoTuhkarokko vs Vesirokko

Lapsuusiän sairaudet ovat hyvin yleisiä. Kaikki meistä kävivät monia niistä. Joissakin osissa maailmaa, ne voidaan estetään johtuen kylmä tai kuuma tai sateinen ilmasto taas jotkut ei voida hyväksyä. Jotkin virukset voivat menestyä hyvin kuumassa ilmastossa, kun taas jotkut eivät menesty kylmässä ja talvisessa alueilla.

Kaksi yleisintä lapsuuden sopeutumisvalmennuskursseja ovat tuhkarokko ja vesirokko. Mikä voi olla eroja? Olkaamme selville.

Tuhkarokko on viruksen aiheuttamia kutsutaan paramyxovirus. Tämän tyyppinen virus on yksijuosteinen ja vaipallinen. Vesirokko on syy, jonka virus nimeltä vesirokkovirus tai VZV.
Tuhkarokko kutsutaan myös rubeola ja vesirokko tunnetaan myös varicella.

Tuhkarokko ja vesirokko ovat ilmassa sairauksia. Kun lapset yleensä tämän, he ei kannata käydä koulua, kunnes vauriot ovat kuivia ja crust vesirokossa ja kunnes tuhkarokko ei ole jo tarttuvia. Tuotujen potilaiden sairaalaan sijoitetaan kabinettia voidakseen eristää pois yleisön.

Menetelmät lähetyksen kuuluvat aivastelua, yskimistä, ja hengittämästä ilmaa huoneeseen, johon ne sijoitetaan. Itämisaika tuhkarokko on 14 päivää. Tarttuvuuden aika on klo kaksi-neljäpäivä ennen ja ennen ihottuma näyttää. Vesirokko, lapsi on tarttuva yksi-kaksipäivää ennen ulkonäkö ihottuma ja jatkuu viiden päivän ajan lisää, kunnes on rupeutuneet vaurioita. Joku, joka supistui virus, tartunnan saanut henkilö on vesirokko jälkeen 10-21 päivää altistuksen jälkeen.Klassisen oireet tuhkarokko ovat: yskä, nuha, ja sidekalvontulehdus. Nuhaa tunnetaan myös nuha kun sidekalvotulehdus tunnetaan myös punaiset silmät. Paras diagnostinen merkkejä tuhkarokko ovat Koplik paikkoja, jotka sijaitsevat suun sisällä. Vesirokkoa, ilmenemismuotoja ovat kuume, päänsärky, ja, mikä tärkeintä, ihottumat. Patognomisia merkki on vesiculopapular vaurioita.

Ei ole mitään hoitoa tuhkarokko. On vain tukitoimia kuumetta. Yleensä kipulääkitystä annetaan, kun on kuumetta ja lepoa. Aspiriini ei koskaan antanut koska se aiheuttaa Reyen 'oireyhtymä lasten keskuudessa. Ei ole myöskään hoitoja vesirokkoa. Kun on kutina ihottumaa, Calamine lotion voidaan soveltaa. Niin paljon kuin mahdollista, lapsen tulee pysyä viileässä paikassa koska hiki ja lämpö voi pahentaa ihottumaa.

Rokotteet ovat käytettävissä tuhkarokko ja vesirokkoa.

Yhteenveto:

1. Tuhkarokko on aiheuttanut paramyksovirus kun vesirokko johtuu vesirokkovirusta.
2. Tuhkarokko ja vesirokko ovat ilmassa sairauksia.
3. Tuhkarokko voi inkuboi 14 päivää kehoaan vesirokko kestää 5 päivää
inkuboidaan ja parantua.
4. diagnostinen merkki tuhkarokko ovat Koplik 's paikkoja, kun taas vesirokko ovat
vesiculopapular vaurioita.