Ero Lymphedema ja TurvotusLymphedema vs Turvotus

Turvotus on kliininen termi lääketieteessä, joissa nesteitä, erityisesti interstitiaalista nestettä, kerää ja kerääntyy ihon alla alueella. Kudosneste on nestettä, joka tuli välitiloja tai kudoksen tilat, jotka antavat solut tarvittavia ravintoaineita ja toiminnot erittymistä jätteitä. Toisaalta, lymphedema tapahtuu johtuu viallisesta imunestejärjestelmän. Vuonna lymphedema, nesteen kertyminen asettuu ympärille jalat ja vasikat tekemällä jalat pullistumia, raskaampi ja isompi.

Turvotus voidaan luokitella pistekorroosiota, yleistynyt, ja elinspesifinen turvotusta. Pistekorroosiota turvotus, kun painostaa iholla, syvennys pysyy muutaman sekunnin. Hyvä esimerkki on perifeerinen turvotus, joka on yleensä nähty potilailla, joilla on sydämen vajaatoiminta, raskaana olevat naiset, ja potilaille, joilla on suonikohjuja. Tämä on yleensä nähty jalkoihin, vasikat, ja jalat. Sillä yleistynyt turvotus, tämä koskee koko kehon. Tämä on yleinen lapsilla nefroottinen oireyhtymä ja maksan vajaatoiminta samoin. Viimeinen luokitus turvotuksen on elin erityistä ja voi esiintyä aivoissa, keuhkoissa ja silmät. Nämä elinspesifiseen turvotusta johtuvat käynnistää epänormaali tasapaino osmoottisen paineen tuloksena nesteen kertyminen. Diagnostic tentit kuten CT ja röntgen voi tuottaa kuvia tarpeen nähdä nesteen kertyminen tapauksessa elinspesifisessä turvotusta.

Lymphedema voidaan luokitella lievästä ääritapauksissa. Se on melko vaikea diagnosoida, koska oireet voivat 't on nähtävissä hetkessä. On niin sanottu lavastus Maailman terveysjärjestön asiantuntijakomitea filariaasi. Stage nolla tai piilevä vaihe doesnt' t sisältävät lymphedema. Vaihe 1 on piste- vaiheessa. Koko jalka on vielä normaali. Vaihe 2 on peruuttamaton sisennystä pysyy. Tässä vaiheessa, verisuonia tullut jäykkä, ja imunestejärjestelmän tulee vika. Jalka myös koko kasvaa. Vaihe 3 on viimeisen luokituksen. Tämä on myös peruuttamaton. Kudokset tullut jäykkä jolloin jalka hyvin valtava.

Hoito turvotus riippuu elin. Mutta ihoon liittyvien turvotusta, tulehdusta lääkkeet voivat käyttää. Vuonna yleistynyt turvotus, loop-diureetit käytetään yleensä kuten Lasix ruiskutetaan kautta laskimoon. Nesteen tulee sitten vapauttaa kautta virtsaan. Sillä aivoödeema, osmoottinen diureetit käytetään, kuten mannitoli vähentää nesteen kertyminen aivoihin. Hoito lymphedema riippuu sen vakavuudesta. Tukisukat käytetään yleensä lymphedema lisäämään laskimoiden riittävyyden ja estää komplikaatioita, kuten laskimostaasi mikä aiheuttaa tromboflebiitti.

Turvotus ja lymphedema ovat kahteen otteeseen, jossa yksilö on hakeuduttava lääkärin hoitoon. Se on mukava tietää tosiasiat, jotta yksilö voi erottaa sen hänen terveyttä.Yhteenveto:

1.

Lymphedema on nesteen kertyminen erityisesti jaloissa ja vasikan samalla kun turvotus voi esiintyä eri puolilla kehoa.
2.

Lymphedema on melko vaikea diagnosoida, koska oireet areena 't hetkessä läsnä. Turvotus, toisaalta, näkyy läpi paljaalla silmällä. Jos elinspesifiseen turvotus, diagnostisten testien avulla lääkäri visualisoida turvotusta.
3.