Ero ahdistuskohtauksia ja paniikkikohtauksetAhdistunut vs. Paniikkikohtaus

Onko sinulla ollut, että tunne, kun maailma näyttää lähestyy teitä? Kun siltä tuntuu 's yhä vaikeampaa hengittää ja sitten tuntuu että' s villi lento perhosten vatsassasi ja mielesi alkaa sammuttaa? Onko teillä ollut niitä jaksoja elämässäsi? Jos olet, niin olet todennäköisesti jo tietää, mitä on aiheuttanut sen, mutta jos et 't, niin tässä on joitakin tietoja, jotka voivat auttaa sinua.

Paniikkikohtaus ja ahdistunut. Tiedätkö mitä nämä ovat? Nämä ovat mielenterveyden ehtoja, jotka vaikuttavat ihmisen 'yleisiä toimia. Se' s ei kohtalokas, sinänsä, mutta vain tulee niin kun hyökkäys tapahtuu ja on valvonnan puute. Mutta kuolemaan johtaneet tapaukset näistä hyökkäyksistä ovat suhteellisen harvinaisia ​​ja epätodennäköisiä.

Paniikki ja ahdistus hyökkäykset eivät ole harvinaisia, koska ne eivät ole sairauksia. Itse asiassa, se 's normaali, mutta jos tällaisia ​​hyökkäyksiä tapahtuu useammin kuin ei, se on käsiteltävä. Tällaiset psyykkisten sairauksien esiintyä enemmän, kun sitä ei ole estetty tai jos henkilö kärsii se ei tiedä, miten sen torjumiseksi, että on, kun siitä tulee häiriö. vai et kokenut nämä hyökkäykset, on tärkeää, että te kouluttaa itse sen oireet, mitä se on, ja miten parannuskeinoa.

Ahdistunut, aluksi, määritellään pelkoa, jännitystä, ja huoli, joita pidetään normaalina jotta henkilö selviytymään stressistä. Lyhyesti sanottuna, se on vaadittu reaktio. Et haluaisi kokea, koska se 's tosiasia, että elimistö tarvitsee sitä. Se' s hälytys, joka asettaa pois joka kerta kun kohtaat äärimmäisissä tilanteissa. Siinä asetetaan pois adrenaliinia, paastosi ajattelu, ja motivaatio ratkaista ongelmia, ja reaktio äärimmäisissä tavoilla. Mutta, kun ahdistuskohtauksia tulla suurempi ongelma kuin hyötyä, se täytyy tarkoittaa olet vihdoin ylittänyt 'normaali' linja.

Tärkeimmät oireet hyökkäys liittyy jatkuva pelko jotain, joka 's tapahtumassa, levottomuus, ärtyneisyys, jatkuvasti ennakointi pahin ja yleinen vainoharhaisuus. Fyysiset oireet voivat olla hikoilu, vatsavaivat, unettomuus, väsymys, lihasten jännitystä, ja toiset. On kuusi erilaista ahdistuneisuushäiriöt: pakko-oireinen, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, fobia, posttraumaattinen häiriö, sosiaalinen ahdistuneisuushäiriö ja paniikkihäiriö.

Paniikkikohtaus on vahva emotionaalinen ja henkinen tila määritellään nopea kiire voimakasta pelkoa, joka yleensä johtaa muun muassa, hyperventilaatio tai hengitysvaikeuksia, raivoaa syke, rintakipu, lihasjännitys, hikoilu, pahoinvointi ja näön hämärtyminen. Se on yksi lista ahdistuskohtauksia.Ne voivat olla satunnaisia, mutta on olemassa syitä, miksi tällaisia ​​jaksoja esiintyy. Otetaan esimerkiksi perinnöllisiä syitä. Your isotäti saattanut olla runsaasti paniikkikohtaukset aikana hänen aikaa ja olit onneton yksi perineen sitä. Vaikka monet ihmiset kärsivät paniikkikohtauksia ilman geneettisesti periä sitä, naiset ovat yleensä alttiimpia näitä hyökkäyksiä kuin miehet.

Toinen tekijä olisi henkilö 's fobia. Jatkuva altistuminen asioita tai tilanteita, jotka pelottavat sinulle eniten ehdottomasti aiheuttaa suurta stressiä. Toinen olisi mitä asiantuntijat kutsuvat lyhytaikaisia-liipaisu-syiden kuten hajottua kumppanin kanssa, äkillinen kuolema joku rakastat, tai yleisesti merkittäviä henkilökohtaisia ​​menetyksiä. Muita tekijöitä kuuluisi alkoholismi, lääkitys, vieroitusoireista, puute määrätietoisuutta, hyperventilaatio oireyhtymä, jne paniikkikohtauksia helposti hoidettavissa kuitenkin potilaan voi ottaa lääkitystä, psykologista hoitoa tai yksinkertaisesti hengittää paperipussi.

YHTEENVETO:

1.? Paniikkikohtaus on yksi kuudesta tyyppisiä ahdistunut.

2. ahdistus ja paniikkikohtaus ovat normaaleja jaksot että henkilö kohtaa, jotta selviytymään stressistä.