Ero ADHD ja kaksisuuntainen mielialahäiriöADHD vs Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Aivot pidetään ohjauskeskuksen ruumiin. Tämä on, jos kaikki signaalit ja tilaukset tulevat ja mitä muualla kehossa pitäisi tehdä. Varhain elämäämme, aivomme on edelleen kehittää ja oppimista. Jopa aikuisuuteen aivot ei ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliaan, ja monet tutkijat väittävät, että vain noin 10% meidän aivojen käytetään meidän elinaikanamme. Joka elää 90% tutkimaton ja tavoittamattomien vielä. Tästä asiasta emme voi todella sanoa, että aivot on erittäin voimakas elin, ja sellaisenaan, mitään ongelmia voi olla vakavia vaikutuksia yksilön kuin hän vanhenee.

Koska tärkeää meidän aivot, on välttämätöntä, että meidän pitäisi aina varmistaa, että ei ole mitään vikaa. Fysiologisia ongelmia aivoissa saattaa aiheuttaa havaittavia merkkejä ja oireita, joita voidaan hoitaa tai hallita. Mutta toisaalta, ongelmia välittäjäaineiden tai jotka auttavat lähettää impulsseja hermosto saattaa olla hieman vaikea käsitellä. Tämä on syy, miksi monet lääkärit ja asiantuntijat ovat rohkaisevia yksilöitä säännöllisesti arvioida ja check-up.

Mutta entä ne olosuhteet, jotka voivat alkaa lapsuudesta? Miten niitä arvioidaan? Ja mitä pitäisi tehdä muita ehtoja, jotka ovat saattaneet nousseet murrosiässä jopa aikuisuuteen? Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, jotka eniten esiin puhuttaessa psyykkisiä ongelmia. Ja monien ongelmia aivot, jotkut ihmiset eivät ehkä edes tiedä eroja ADHD ja Bipolar häiriöt.

ADHD tai ylivilkkaushäiriön, on ongelma yksilön 's kyky keskittyä ja keskittää, hallita omaa käyttäytymistä, ja jopa kasvua toiminnan tason. Tämä ehto on yleisempää lapsilla. Useimmiten on vaikea tarkasti diagnosoida koska sinun täytyy tietää, mitä asioita voidaan arvioida ja tarkkailla lasta. mutta mikä on merkittävä tästä ehto on, että lapset ovat hyperaktiivinen kuin yleensä, mutta eivät kuuntele, ja edes mielessä, että ne aiheuttavat ongelmia niiden käyttäytymistä. joissakin tapauksissa tämä tila voi kestää jopa aikuisikään.

Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, on merkittäviä mielialan muutoksia, sinun täytyy tietää. Tämä on perusominaisuus tämän ehdon. Ihmiset, jotka kärsivät tämän ehdon osoittaa jaksot manian tai yliaktiivisuus yhdellä kertaa, ja yhtäkkiä, muutaman päivän tai viikon, masentua ja surullinen. On tärkeää, että oikea taudinmääritys on tämä ehto tapahtuu, koska on olemassa joitakin tapauksia, joissa ADHD voi päällekkäin sen oireita.

Voit lukea lisää, sillä vain perustiedot tässä annetaan.Yhteenveto:

1.

Kognitiivisia ongelmia, kuten ADHD ja Bipolar, on selviä eroja ja ominaisuudet.
2.

ADHD vaikuttaa lapsen 's keskittämisen, käyttäytyminen, huomiota, ja aktiivisuus.
3.