Ero Lumineers ja ViilutLumineers vs Veneers

Esiintymiset ovat aina tärkeitä, kun se tulee vuorovaikutukseen. Yksi niistä tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa yksilön 'ulkoasua ja ensimmäinen vaikutelma tulee siitä, hyvännäköinen hymy, ja esiintymisiä henkilön' hampaat auttaa saavuttamaan sellainen hymy. Hammas on calcified rakenne löytyy suusta tai leuat monien selkärankaisten, ja niiden pääasiallinen tarkoitus on murtaa ruokaa. Kuitenkin hampaat ovat myös erittäin haavoittuva paikalla. Tämä on erityisen totta ihmisille. Ne voivat olla kovia, mutta ne eivät ole rikkoutumaton. Doing toimintoja, kuten repimässä muovi paketin hampaita, pureskelu kynnet, hionta kovalla esineellä hampaita, ja ottaa ne saavat iski liikkuvan kohteen voi vahingoittaa eheyden hampaita ja ne haketetaan. Jotkut ihmiset voivat saada hampaita epämuodostunut johtuen eri tapauksissa. Toiset on ongelmia, koska värjäytyminen hampaiden takia lääkkeitä ja ikääntymiseen. Mutta hyvä asia on, että modernisointien hammaslääketieteen ovat avanneet erilaisia ​​tapoja näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Yksi menetelmistä käyttää ne, jotka harjoittaa hammaslääkärin korjata nämä ongelmat on käyttää viiluja. Nämä pinnoitteet ovat valmistettu kerros korjaavien materiaalia. Tämä materiaali on sijoitettu hampaan pinnalla. Tämä toimii parantaen näyttää hampaan tai estää lisää vahinkoa pinnalle hampaan. On olemassa kaksi erilaista materiaalia valmistaa pinnoitteet; nämä tyypit ovat komposiitti ja hammaslääkärin posliini. Viilutuotetta valmistettu komposiittimateriaalista sijoitetaan suoraan tai välillisesti asiantuntija hammas laitos ja sen jälkeen sidottu hampaan hartsi sementtiä. Viilutuotetta valmistettu hammaslääkärin posliini voidaan valmistaa epäsuorasti.

Henkilö, joka keksi ja uranuurtajana viiluja on yksi hammaslääkärien, joka oli sijoitettuna California, Charles Pincus. Hänen aikanaan, laminaatit voivat pudota lyhyen ajan, koska tekohammasliima oli ainoa asia tilalla niitä. Nämä laminaatit käytettiin väliaikaisesti muuttaa esiintymisiä näyttelijä 's hampaat. Viilupuu parani vuonna 1982 sen jälkeen, kun tutkimus aloitettiin Richard J. Simonsen ja John R. Calamia. Heidän tutkimuksensa päätteli, että fluorivetyhappo voitaisiin raivata posliini ja vahvistaa sidosten saa komposiitti- hartseista ja posliini, joka mahdollisti posliini viiluja hampaan 'pintaa tarttua pysyvästi. Tämä on todistettu artikkelissa Calamia ja Horn. Calamia kuvailee menetelmää asianmukaisen valmistuksen ja oikeasta sijoittamisesta modifioidun posliini viiluja käytetään tulenkestävä mallin tekniikka, kun Horn kuvaili sopiva tapa käyttää ja sijoittamalla platina folio valmistuksen viilun.Toinen tapa palauttaa hampaita on käyttää Lumineers. Lumineers on uusi tyyppi viilun. Se on ohuempi ja vahvempi kuin alkuperäinen. Lumineers myös samat edut kuin että viiluja, mutta yksi eroista niistä on, että tämä parannettu versio ei vaadi hampaan muokattava. Joten jos henkilö haluaa poistaa tämän kerroksen hampaan, alkuperäisen rakenteen hampaan on ehjä toisin kuin perinteiset pinnoitteet. Haittana lumineers on se, että jos ei ole hampaiden valmistamiseksi, se tuntuu Kookkaammat kuin perinteinen viiluja.

Yhteenveto:

1. Viilut käytetään parantamaan ulkonäköä hampaiden ja suojella vahingoittuneiden hampaiden pintoihin. Ne tulevat kahdessa muodossa: komposiitti ja hammaslääkärin posliini.
2. Composite viilut voidaan rakentaa suuhun tai välillisesti valmistettu hammasteknikko. Posliini versio voidaan vain epäsuorasti valmistaa.