Ero HDPE ja MDPEHDPE vs MDPE

'HDPE' ja 'MDPE' ovat kaksi eri PE, tai polyeteeniä. HDPE ja MDPE ovat eriytetty ja luokitella eri luokkiin sen perusteella, tiheyden ja haarautuvia.

polyeteeni
Polyeteeni kutsutaan yleisesti polyeteeniä. Se on termoplastista polymeeriä. Sitä käytetään lähinnä pakkausteollisuudessa tehdä muovikalvot, muovipussit jne polyeteeni valmistetaan yhdistämällä etaani tai monomeerin eteeni. Ne muodostavat pitkiä ketjuja kemiallisesti ja ovat eri tiheyksiä. Ne jaetaan eri luokkiin riippuen haaran ja tiheys. Eri istä on erilaiset mekaaniset ominaisuudet; Nämä ominaisuudet riippuvat lähinnä siitä, minkä tyyppistä haarautumista, laajuus haaran, molekyylipaino, ja kiderakenne. Osa polyeteeniä laadut ovat: HDPE, MDPE, LLDPE, ja LDPE.

HDPE
'HDPE' tarkoittaa 'High-polyeteenistä.' HDPE putoaa high-density luokkaan, koska sen arvo on joko 0.941g / cm3 tai suurempi kuin tämä. HDPE on vahva molekyylien väliset voimat ja korkea-vetolujuus, koska sen ala- haarautumisasteeseen. Se on pääasiassa valmistettu käyttäen katalyyttejä, kuten piidioksidia tai kromin, metalloseenin tai Ziegler-Natta katalyyttejä. Haaroitus lasketaan avulla katalyyttien, ja määrä haarautumista voidaan ohjata käyttämällä sopivaa katalyyttiä. Haarautuminen on myös säätämällä reaktio-olosuhteissa.

HDPE on erinomainen kemiallinen kestävyys. Se on suuri kiteisyys ja näin ei liukene helposti. Se on resistentti liuottamalla huoneen lämpötilassa. Koska sen ominaisuudet, HDPE käytetään pakkauksen valmistuksen, pesuaineet, roskat kontit, jne. HDPE on suuri inertia, joten se on helppo asentaa ja on erinomainen lujuus, kun valmistuksessa käytetyt veteen ja paine putkijärjestelmien. HDPE käytetään myös tehdä lelut; uskotaan, että lähes kolmasosa lelujen maailmassa tuotetaan käyttämällä HDPE.MDPE
'MDPE' tarkoittaa 'Medium-polyeteeni.' MDPE kuuluu keskipitkällä tiheys luokka johtuen sen arvo ollessa 0.926-0.940g / cm3 alue. MDPE on valmistettu käyttäen katalyyttejä, kuten Ziegler-Natta, kromi / piidioksidi katalyyttejä, ja metalloseenikatalyyttejä. MDPE on erinomainen kemiallinen kestävyys, ja se on erittäin stabiili huoneenlämpötilassa. Se ei liukene huoneenlämpötilassa.

MDPE on erittäin hyvä pudotus kestävyys ja iskunkestävyys. Se on vähemmän herkkä ja on korkeampi jännityssäröile vastus kuin HDPE. Sitä käytetään vaihtelevia tarkoituksiin, mutta jotkut ensisijainen käyttötavat ovat kaasuputket valmistus, kassien, pakkauskalvolla jne

Yhteenveto:

1. 'HDPE' tarkoittaa 'HD-polyeteeni'; 'MDPE' tarkoittaa Medium-polyeteeni.
2. HDPE on tiheys 0.941g / cm3 tai suurempi; MDPE on tiheys alueella 0.926-0.940g / cm3.
3. MDPE on vähemmän herkkä kuin HDPE.