Ero Adderall ja metamfetamiiniTärkeimmät lyhyellä ja pitkällä aikavälillä haitallisia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia, jotka voivat näkyä metamfetamiinin käyttöön.

Adderall vs metamfetamiini

Adderall ja metamfetamiinin ovat lääkkeitä, joilla on korkea väärinkäytön mahdollisuus. Vaikka käytetään reseptilääkkeitä joissakin tapauksissa sen virkistyskäytön voi johtaa riippuvuuteen. Artikkelissa Alla auttaa ymmärtämään eron näiden kahden välillä.

Mikä on Adderall ja metamfetamiini?

Adderall, joka tunnetaan myös nimellä amfetamiinin sekoitettuja suoloja, on lääke, jota käytetään hoitamaan Attention ja ylivilkkaushäiriön (ADHD) ja narkolepsia. Narkolepsia on krooninen neurologinen häiriö aiheutuu siitä aivojen säännellä uni-vanavedessä jaksoissa. Tutkimukset osoittavat, että pitkäaikainen hoito amfetamiinit vähentää poikkeavuus rakenteen ja toiminnan aivojen löytyy ihmisiä, joilla on ADHD. Amfetamiinia on myös osoitettu vähentävän häiriökäyttäytymisen ja yliaktiivisuutta ADHD-lapset. Lapset amfetamiini ovat osoittaneet myös myöhemmistä parannuksista kannalta suhteet perheenjäsenten, suhteen keskittymiskyky ja pieni muutos I.Q tasoilla. Ne tulevat vähemmän impulsiivinen.

Amfetamiini parantaa muistia ja siksi käytetään testissä ottaen tuen monet opiskelijat parantaa suorituskykyä kokeen aikana. Sitä käytetään myös urheilijoiden parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä. Siksi 's yleisesti tiedossa, että recreationally, amfetamiinit ovat erittäin väärin.Metamfetamiini, sen sijaan, on valkoista kiteistä lääkeainetta, joka tunnetaan myös nimellä metamfetamiinia. Se on psykoottinen stimulantti, jota käytetään lihavuuden hoitoon ja jossain määrin ADHD. On kuitenkin harvoin määrätty, koska suuri riski olla erittäin riippuvuutta aiheuttava aine. Virkistyskäytön, metamfetamiinia käytetään lisäämään seksuaalista halua, kohottaa mielialaa ja lisää energiaa. Toisin kuin amfetamiinin, metamfetamiinin on neurotoksinen huume, joka aiheuttaa aivovaurioita. Ihmiset, jotka väärin huume kuluttaa sen hengittämisestä se nenän kautta, tupakointia tai pistämällä sitä neulalla. Jotkut jopa ottaa sen suullisesti ja tuntuu jatketaan sen vuoksi tunne hyvinvoinnin se tarjoaa. Kuitenkin, se tuhoaa elämän käyttäjän alusta alkaen. Metamfetamiinia käyttävät yksilöiden kaikenikäisille, mutta on yleisimmin käytetty 'seuran huume,' otettu, kun juhlimassa yökerhossa tai rave.

Ero niiden haittavaikutukset:
Sivuvaikutukset vaihtelevat lääkkeen määrä käyttää. Adderall heikentää ajattelua ja reaktioita. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat rytmihäiriölääke, kohonnut tai matala verenpaine, suun kuivuminen, nopea ja syvään henkeä, kipu tai polttava tunne, kun virtsaamisvaikeuksia, kivulias peniksen erektio, joka on harvinainen haittavaikutus, puhuvat enemmän kuin tavallisesti, äärimmäistä onnellisuutta tai surua, tarkkaavaisuutta, unettomuus ja mielialan heilahteluja. Jos sinulle määrätään Adderall ja kehittyy mitään näistä oireista ollessaan lääkitys, on tärkeää kuulla LÄÄKÄREITTÄIN välittömästi.

Metamfetamiinia on vaarallinen ja voimakas kemiallinen että ensimmäinen toimii nautintoaine, mutta alkaa sitten systemaattisesti tuhota kehon. Siten, se liittyy vakavia, mukaan lukien muistinmenetys, aggression, psykoottisen käyttäytymisen ja mahdollisten sydän ja aivot vaurioita. Ruokahaluttomuus, hyperaktiivisuus, laajentuneet pupillit, punoitus iho, epäsäännöllinen sydämen syke, kohonnut verenpaine, hypotensio, kuiva iho ja huimaus ovat joitakin muita haittavaikutuksia. Vakavampia vaikutuksia voi esiintyä unettomuutta, sekavuus, aistiharhat, ahdistuneisuus ja vainoharhaisuus. Joissakin tapauksissa yliannostus voi aiheuttaa kouristuksia, jotka johtavat kuolemaan. Tärkeä sivuvaikutus, jotka on tehtävä merkille on 'meth-suuhun' myrkyllisillä ainesosat metamfetamiinin johtaa vakavaan karies, joka aiheuttaa hampaiden löystymisen poikkeuksellisen nopeasti. Hampaat tulee musta, värjätään, ja mätä, usein siihen pisteeseen, jossa ne on poistettava.

Yhteenveto: