Ero Ahdistus ja BipolarAhdistuneisuus Vs Bipolar

Ihmiset joskus kysyä: 'Miten kuvailisit ahdistus läsnä kaksisuuntainen mielialahäiriö?' Käydä järkeen? Jos ei ole, se johtuu siitä, ahdistus voidaan molemmat pitää oire tai tauti itsessään.

Kysymys edellä kuvattu ahdistusta oireena kaksisuuntainen mielialahäiriö. Oireena, se voi olla muodoltaan levottomuus. Sitä voidaan selvästi ilmenevät muita fysikaalisia muotoja kuten tapa bipolar potilaat joskus poimia oman nauloja tai tavanomainen luonne ei pysty istua. Silti joskus, ahdistus kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön voi olla puhtaasti sisäinen luonteeltaan. Tämä on luultavasti vaarallisempi ilmentymä ahdistusta häiriö, koska ei ole olemassa muita tapoja kanavoida tunteet tai tunne ulos. On kuin, jos potilas on menossa räjähtää, koska paino ahdistusta tuntui.

Kaksisuuntaisen mielialahäiriön, on olemassa kaksi päät pylvääseen. Se on joko potilas tulee maanisia tai potilas tulee masennuksen. Mutta mitä tekee kaksisuuntainen mielialahäiriö monimutkainen on aikataulu, että voit määritellä, milloin henkilö on sanottu olevan maaninen tai depressiivinen. Useissa tapauksissa potilas voi olla sekä ja siten kutsutaan maanis-depressiivinen.

Kun ahdistus potkuja maanisen vaiheessa kaksisuuntainen sairaus, potilas voi tuntea enemmän ärtyisä, että tavallista. Haittana tässä on, että hän on paljon energiaa säästää torjua ärtyneisyys ja näin hän saa harjoittaa hän ajattelee lopettaa ärtyneisyys kuten alkoholia. Alkoholi voi tilapäisesti estää oireet kuitenkin. Että 'takia maaninen potilaat saattavat tuntua luottaa niihin niin paljon. Mutta kuten alkoholi hälvenee, oire alkaa näyttää uudelleen, jos ei paljon huonompi. Loppujen lopuksi se kaikki tuo alas sykli myrkytyksen.Kun ahdistus potkuja masennuksen vaiheessa potilas on seurattava 24/7. Tämä on aika, jolloin itsemurhayritykset ovat enimmäkseen onnistunut. Kun hän jo tuntee, ettei ole toivoa ja että hän on edelleen ahdistuneisuus mitä interventio on otettu, niin hän voi ajatella, että hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa saada ulos kuin yksinkertaisesti ottaa oman elämänsä.

Ahdistus voi myös olla sairautta sinänsä. Jos tuskaisuusoireet poikkeuksellisen vaikuttavat henkilön jo ja jos se kestää vähintään puoli vuotta sitten hän voi olla kehittyy jokin erityinen ahdistuneisuushäiriöiden kuten sosiaalinen fobia, erityinen fobia sekä traumaperäinen stressihäiriö (PTSD) mm.

1. Ahdistus voi olla sekä oire ja sairaus sinänsä.