Ero Aerobid ja Aerobid MAerobid vs Aerobid M

Aerobid ja Aerobid-M ovat kahden tuotemerkin yleinen huume nimeltä flunisolidi. Tämä lääke on anti-inflammatorisia steroidisia lääke (kortikosteroidi). Sellaisenaan se auttaa vähentämään tulehdusta. Se on paras annetaan jokaiselle, joka kokee astman oireita, mutta sitä ei suositella käytettäväksi akuuteissa astma tapauksissa. On myös joitakin muita indikaatioita Aerobid. Mutta ensin sinun täytyy ottaa yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin.

Aerobid kohti käytetään hengitysteitse kautta käyttäjä 'suuhun. Voit helposti seurata ohjeita ilmoitettu reseptiä etiketissä. Jos käytetään säännöllisesti, Aerobid on osoittautunut erittäin tehokas lääke vastaan ​​astma. Mutta juuri pisteen selvennystä, Aerobid on ihanteellinen astman ehkäisyyn ja ole ihanteellinen astman hoitoon. Niinpä jos käytetään lääkettä säännöllisesti koko sen kurssin, yleensä noin 6 viikkoa, niin siellä pitäisi olla odotettavissa lievittämiseen häiriö. Todellisessa astmakohtauksen, muut lääkkeet joutua hallinnoi tai hengitettynä määräämä lääkäri. Jos astmaoireita pahenevat tai ne eivät asettua ota välittömästi yhteys lääkäriin.

Kuten muutkin lääkkeet, Aerobid ei oteta rinnalla joitakin muita lääkkeitä, koska mahdollisten haittavaikutusten lääkeaineyhteisvaikutuksia. Nämä lääkkeet ovat Mifepristoni, karbamatsepiini, fenytoiini, Rifampin, ja muut barbituraatit. Aerobid on varastoitava sisällä 15-30 celsiusastetta (59-86 ?? F). Tallentaminen sitä paljon siistimpi tai lämpimämpi lämpötila voi tehdä huumeiden tehoton ja vähemmän voimakas.

Aerobid myös aiheuttaa joitakin mahdollisia haittavaikutuksia, kuten angina pectoris (rintakipu), epäsäännöllinen ja nopea syke, kuume, hermostuneisuus, huimaus, ihottuma, kutina, hengitysvaikeudet ja kehittämiseen valkoisen haavaumia sisäpinnalle suun. Nämä ovat niitä, jotka saattavat edellyttää lääkärin seurantaa. On myös joitakin vähemmän vakavia haittavaikutuksia, kuten suun kuivuminen, ripuli, päänsärky, oksentelu, pahoinvointi, jne.

Sinänsä flunisoliidi näyttää kermainen, valkoinen, jauhemaisina kiteinä. Ensisijainen ja ehkä ainoa merkittävä ero Aerobid ja Aerobid-M muotoiluja on, että jälkimmäinen sisältää erityisen ainesosan mentoli, joka toimii aromikomponenttina lääkkeelle.Jos 'menossa kysyä, miten erottaa kahden lääkkeen vain katsomalla molemmilla sitten ne on toinen ainutlaatuinen erottava piirre. Perustuen 7 g formulaatiota, standardi Aerobid tarjoaa noin 100 inhalaatiota 250 mcg lääkkeen inhalaatiota kohti. Se on pakattu harmaan värinen muovinen inhalaattori, jossa on violetti korkki. Aerobid-M, vaikka se tarjoaa saman annoksen ja määrän inhalaatiota, käyttää vihreää korkki.

Kaikki kaikessa,

1. Aerobid ja Aerobid-M ovat samat flunisoliidi kortikosteroidi lääkitys mutta jälkimmäinen on lisäksi mentolia ainesosa lisätä joitakin maku huumeiden.