Ero Enbrel ja HumiraEnbrel vs Humira

Lääkkeet ovat nykyään erittäin voimakas ja tehokas erityisesti nimi tuotemerkin niistä. Jotkut voivat olla lupaavia vaikutuksia, mutta hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Yksi näistä lääkkeistä on Enbrel ja Humiran. Molemmat lääkkeet ovat tarkoitettu taistelevat tiettyjen auto immuunijärjestelmän sairaudet. Ne taistella tautia, koska nämä lääkkeet sisältävät TNF-estäjä tai tuumorinekroositekijä esto.

Enbrel valmistetaan Amgen, Inc. ja Pfizer, Inc. kun Humira on valmistaa ja markkinoi Abbott Laboratories.

Enbrel on tarkoitettu vain kolme sairauksia. Nämä ovat kohtalainen tai vaikea nivelreuma, keskivaikea tai vaikea aktiivinen idiopaattinen juveniili polyartriitti (JIA), ja selkärankareuma (AS). Humiraa, toisaalta, on tarkoitettu näiden kolmen sairauksien plus kohtalaista tai vaikeaa Crohnin 'tauti ja nivelpsoriaasi. Näin Humira voi vähentää pahenemista viittä sairautta. Molemmat lääkkeet voivat' t hoitaa mainittuja sairauksia, mutta vain vähentää etenemistä .
Potilaita on tarkkailtava huolellisesti infektion ennen näitä lääkkeitä annetaan. Yksi tällainen infektio on TB tai tuberkuloosi. Jos potilas ottaa tätä lääkettä kun ottaa tämä infektio, tila voi pahentua, koska Humiraa ja Enbrel sekä tukahduttaa immuunijärjestelmää. Nämä infektiot voivat sitten levitä koko kehoon. Toinen asia on, että nämä kaksi lääkkeet saattavat aiheuttaa tietyntyyppisiä lymfooma tai syöpä lapsilla. Siten potilaat ovat aina suositeltavaa seurata itseään ja soittaa lääkärille heti, jos jokin haittavaikutuksista jäljempänä luetellut ovat ilmeisiä.
Jos tietyt haittavaikutukset ovat ilmeisiä, kuten; vakavat infektiot, allergiset reaktiot, veren ongelmia, keskushermosto-oireita, kuten heikkoutta ja huimausta yhteyttä lääkäriin välittömästi. Se voi myös aiheuttaa sydämen vajaatoiminta, voi pahentaa sydämen vajaatoimintaa, ja se voi aiheuttaa psoriaasin.
Enbrel ja Humira annetaan injektiona tai IV. Niitä ei voi ostaa ilman reseptiä. Hinnoissa on runsaasti molempien lääkkeiden don 't eroavat paljon, mutta molemmat ovat kalliita. 12 ruiskua lääkitys maksaa 5000 dollaria.
Yhteenveto:1.

Enbrel valmistetaan Amgen, Inc. ja Pfizer, Inc. kun Humira on valmistaa ja markkinoi Abbott Laboratories.
2.

Enbrel voi vähentää paheneminen kolme sairauksia samalla Humira voi vähentää pahenemista viisi sairauksia.
3.