Ero Alkoholismi ja alkoholin väärinkäyttö Alkoholismi vs Alkoholin väärinkäyttö

Joka aamu olen matkalla töihin, olen aina kulkea mies makaa jalkakäytävällä tyhjä pullo viskiä vierellään. Iltapäivällä kotimatkallani joskus nähdä hänet istumassa samalla jalkakäytävällä tilalla puolillaan pulloa.

Kysyminen ympärillä, olen oppinut, että hän oli kerran sotilas, mutta oli vastuuvapautta, koska hän aloitti väärin alkoholia, tulee kuriton humalassa. Hänen perheensä on vienyt hänet kuntoutuskeskuksen mutta muutaman viikon vapautumisensa jälkeen, hän on takaisin juo. Hän vain saa hänen alkoholismi.

Hän sai minut kiinnostunut siitä, kuinka ja miksi ihmiset turvautuvat alkoholin väärinkäyttö ja tässä on muutamia asioita, joita olen oppinut alkoholin väärinkäyttö ja alkoholismi.

Alkoholismi

Alkoholismi on hallitsematon alkoholin kulutusta. Se on riippuvuutta häiriön hoitoon, jolloin alkoholin riippuvainen henkilö kuluttaa alkoholin huolimatta sen kielteiset vaikutukset hänen fyysisen, emotionaalisen ja henkisen hyvinvoinnin.

Sen oireita ovat voimakas tarve juoda niin alkoholin riippuvainen henkilö vain liittyä osapuoli, jos on alkoholijuomia ja hän todennäköisesti hengailla ihmisten kanssa, jotka ovat myös alkoholista riippuvaisia. Aikanaan hän kehittää alkoholin toleranssi ja tarvitsevat yhä enemmän juomia tulla todella päihtynyt.

Eräs toinen merkittävä asia, että huomaat alkoholismi on, että alkoholi huollettavien vain juoda yhdenlaista alkoholijuoman ja menee ilman alkoholia edes lyhyeksi ajaksi tekee hänestä kokemus vieroitusoireita joten hän jatkuvasti juoda estääkseen sen.Ratkaistakseen hänen alkoholismi, alkoholin riippuvainen henkilö tarvitsee apua alan asiantuntijoihin, vieroitus, sairaanhoidon ja kuntoutuksen. Hän ei voi tehdä sitä yksin, koska halu juoda aina suurempi kuin hänen tahtonsa lopettaa.

Alkoholin väärinkäyttö

Alkoholin väärinkäyttö on haitallisen alkoholinkäytön. Se on alkoholin voidakseen nauttia yksi ??? s itse, vaikka se johtaa sosiaaliseen, henkilökohtaiseen ja jopa oikeudellisia ongelmia. Se voi vahingoittaa henkilön ??? s fyysistä ja henkistä terveyttä ja johtaa lopulta kohti alkoholiriippuvuus.

Jos saat todella humalassa tietyissä tilanteissa ja ryyppää, olet väärin alkoholia. Vaikka kaikki alkoholin väärinkäyttäjät tulla alkoholin huollettavia, se on erittäin haitallista ihmisen ??? s fyysistä, psyykkistä ja henkistä terveyttä. Rattijuopumus on yksi johtavista syistä onnettomuudet ja kuolemantapaukset.

Kuten alkoholiriippuvuus, alkoholin väärinkäyttö voidaan käsitellä ohjausta ja kuntoutusta. Jos henkilö kärsii masennuksesta; hän todennäköisesti turvautua alkoholin väärinkäyttöä. Tämä johtaa ongelmiin kotona, töissä, tai henkilökohtaiset suhteet.

Yhteenveto

1. Alkoholismi on hallitsematon alkoholin kulutusta, kun alkoholin väärinkäyttö on haitallisen alkoholinkäytön.
2. Alkoholi huollettavien yleensä juoda vain yhdenlaista juo alkoholia väärinkäyttäjät tulee juoda mitään.
3. Vaikka sekä alkoholismin ja alkoholin liikakäytön on samat oireet ja hoidot, alkoholismi on ankarampi.
4. Alkoholin väärinkäyttö voi johtaa alkoholismi; Siksi alkoholismi on seurausta alkoholin väärinkäyttö.