Ero Zoloft ja LexaproZoloft vs Lexapro

Surua on osa ihmisen 'elämää. Se ei ole aina appelsiinit ja sitruunat päivittäin. Joskus meidän tarvitse kärsiä happamuuden ja katkeruus elämää. Ne, jotka voivat käsitellä tällaisia ​​tapauksia voi saada yli surua helposti. Ne, jotka eivät ole tottuneet tällaisia ​​vakavia ongelmia voi läpikäydä äärimmäistä surua, joka kestää päiviä, viikkoja, ja kuukautta. Tämä on mitä me kutsumme masennus.

No, hyvä uutinen on, niille, jotka eivät ole tietoisia, masennuslääkkeet ovat saatavilla markkinoilla. Nämä ovat säädetty psykiatrit jotka ovat lääkäreitä alalla ihmisten tunteita ja stressi.

Geneerinen nimi Lexapro on Escitalopram samalla yleisnimellä Zoloft on Sertraliini. Lexapro aikana kehitettiin 1997 lääkeyhtiö Lundbeck ja Forest Laboratories. Zoloft on valmistettu aikaisemmin aikana 1970 's. Pfizer valmistettujen se sen kemisti, Reinhard Sarges. Molemmat lääkkeet luokitellaan SSRI tai selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjiä. SSRI työn tuottamalla serotoniinin joka tunnetaan myös nimellä' onnellinen hormoni. '

Lexapro on tarkoitettu käytettäväksi masennuksen erityisen vakavat masennustilat sekä ahdistuneisuushäiriöt kuten GAD tai yleistynyt ahdistuneisuushäiriö. Zoloft on osoitettu sama kuin Lexapro hoitoon masennuksen ja ahdistuksen. Aivan kuten Zoloft, Lexapro on sama sivuvaikutuksia kuten: unettomuus, suun kuivuminen, huimaus, uneliaisuus, hikoilu, ummetus, väsymys, ruoansulatushäiriöt, vähentynyt libido, jne.On tiettyjä tilanteita, joissa SSRI ei voida antaa esimerkiksi sellaiset, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, joilla DM tai diabetes, joilla on aiemmin ollut itsemurha, jotka olivat saaneet ECT, ja ne, joilla sydämen ja maksasairaus. Ottaessaan Zoloft ja Lexapro, pitäisi muistaa, että hän ei voi samanaikaisesti ottamaan lääkkeen MAO-estäjien kanssa, syöpälääkkeitä, jotkut psykiatriset lääkkeet, antikoagulantit kuten aspiriinia ja kipulääkkeiden.

Masennuslääkkeet eivät yleensä tule voimaan sekunnissa, minuutteina, tunteina ja päivinä. Se kestää yleensä jopa kolme ja neljä viikkoa ennen sen täysi vaikutus tapahtuisi. Siksi potilaita kehotetaan ottamaan sitä jatkuvasti pysähtymättä.

Yhteenveto:

1. yleisnimellä Lexapro on Escitalopram samalla yleisnimellä Zoloft on Sertraliini.
2. Lexapro aikana kehitettiin 1997 lääkeyhtiö Lundbeck ja Forest Laboratories. Zoloft on valmistettu aikaisemmin aikana 1970 's Pfizer.
3. Molemmat lääkkeet ovat tarkoitettu masennuksen ja ahdistuneisuushäiriöiden.