Ero Alpha ja beetasalpaajatAlfa vs beetasalpaajat

Yksi tappavimmista taudeista nykymaailmassa on kohonnut verenpaine. Voit estää tällaiset sairaudet, ihmisen elimistö tarvitsee näitä salpaajien tukea niiden suonet sujuvuus verenkiertoa. Alpha ja Beta-salpaajat ovat usein tukevat lääkkeitä, jotka auttaa verenpaineen. On kuitenkin olemassa joitakin eroja näiden kahden, että sinun on merkille. Alfasalpaajia yleensä auttaa relaxe lihaksia, mikä puolestaan ​​voi johtaa avaamista verisuonten esteettömän liikkumisen. Beta salpaajat, toisaalta, työ alentamalla henkilöt syke. Näin ollen, se johtaa vähentää veren virtausta. BP on vähentynyt, koska laajentuma verisuonten. Lopulta, vaikka niiden tarkoitus on sama, ne toimivat eri tavalla.

Alpha Lääkehoito työtä pitämällä hormonien noradrenaliinin tai noradrenaliinin loitolla. Siten se voi johtaa pehmeämpi veren virtausta avoimen suonissa. Beta salpaajat puolestaan ​​toimii estämällä hormonin adrenaliini tai joka tunnetaan paremmin nimellä adrenaliinia. Tämä hormoni aiheuttaa usein suurentunut sydämen lyöntitiheys, joka voi johtaa lisääntyneeseen verenpainetta. Beta lääkitys estää tätä tapahtumasta. Alfasalpaajia yksinkertaisesti toimi alentaa verenpainetta ja lisää veren virtausta sydämeen, kun Beta lääkkeet toimivat hidastaa sykettä samanaikaisesti alentaa BP hinnat.

Nämä Alpha lääkkeitä tunnetaan myös alfa-adrenergisen salpaajien tai alfa-adrenergisen antagonisteja. Tällaiset lääkkeet enimmäkseen keskittyvät verenpainetta ja verenkiertoa yksin. Beta salpaajat 'työ sydämen, verenkierron ja BP tasot kuitenkin suurimman osan ajasta, nämä beetasalpaajat työskennellä sykkeen yksin. Henkilöt, joilla on rytmihäiriöitä tai sydämen rytmihäiriöiden ja takykardia tai nopea sydämen lyöntitiheys ottamaan lääkkeensä . kun se tulee sivuvaikutuksia, niin lääkitys voi aiheuttaa huimausta ja väsymystä, kun se on ensin otettu. kuitenkin beetasalpaajat ovat huomattava aiheuttaa joitakin hengitysvaikeuksia. Siksi tätä lääkettä ei ole ehdottanut niille potilaille, joilla on historia astma.Sillä sivuvaikutuksia, jotkut beeta-salpaajat ovat huomattava aiheuttaa painonnousua. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että vähentynyt aineenvaihduntaa hinnat. Koska syke tekee alas, monet asiantuntijat uskovat niin tekee ruoansulatuskanavan ja aineenvaihduntaa korko. Alpha salpaajat, toisaalta, eivät välttämättä johda painonnousua. Alpha-salpaajat ovat huomattava olla sydämen vajaatoiminnan riski, jos ne otetaan pidempään. Samaan aikaan, beetasalpaajat ei lopetettava välittömästi, koska tämä voi aiheuttaa sydänkohtauksia tai muita sydämen ongelmia.

Yhteenveto:

1. Alfa-salpaajat toimivat veren lihakset avata verisuonten kun Beta lääkkeet työtä sydämen helpottaa verenkiertoa.
2. Alpha lääkkeet toimivat hormoni noradrenaliinin tai noradrenaliinin kun Beta toimii adrenaliinia tai adrenaliini.
3. alfasalpaajia työskennellä verenpainetta yksin kun beetasalpaajat voi toimia sekä sydämen ja verenpainetta.