Ero Cymbalta ja EffexorEro Cymbalta ja Effexor
Monet ihmiset kärsivät masennuksesta ja ahdistusta, kaikki ne koskaan halunnut on olla takaisin normaaliin tilaansa ja mielellään uudelleen. Mutta kysymys on, on olemassa parannuskeinoa tällaista psyyke? Hoito voi olla melko tylsiä, se edellyttää joilla tukea perheen, ystävien ja yhteiskunta, sopivia ympäristöolosuhteet, psykologista hoitoa ja tietenkin lääkärin hoitoa.

Mukaan jotkut psykologit, valvontaan paniikki ja ahdistuskohtauksia voi olla hankalaa. Useimmiten kuin ei, kun nämä hyökkäykset tapahtuu, se on lähes mahdotonta estää sitä. Tärkeintä tässä on estää se, ennen kuin he todellisuudessa tapahdu. Onhan ennaltaehkäisy on edelleen paras lääke, eikö?

Yksi tapa hallita näitä hyökkäyksiä on kautta lääkitys. On olemassa monia erilaisia ​​näitä lääkkeitä myydään markkinoilla. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää pyrkiä lääkäriin ennen kuin joku tekee tällaisen lääkkeitä. Lisäksi suurin osa näistä huumeiden olisi tullut reseptiä ja ei voi ostaa kuin over-the-counter.

SNRI (serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton estäjät)

Kaksi yleisintä masennuslääkkeet, että useimmat lääkärit määräävät nykyään Cymbalta ja Effexor. Nämä lääkkeet luokitellaan SNRIt ja hoidetaan masennusta, ahdistusta ja muita mielialahäiriöitä. SNRI estää kahden välittäjäaineiden C serotoniinin ja noradrenaliinin tulemasta reabsorbed soluihin aivojen, jotka pidentävät vaikutusta näiden lähettimien ja lievittää masennusta.

SNRI ovat yleisesti edullisia hoitoa, sillä Spesifisyyttä serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton proteiineja. On vähentynyt tunnettu liittyviä haittavaikutuksia SNRI verrattuna sen muihin kollegansa. Tämän lisäksi, lääkkeitä, jotka kuuluvat tämän luokituksen ovat yleensä nopeammin toimii ja tehokas hoidettaessa mielialahäiriöiden. Yleensä tarvitaan kaksi neljä viikkoa huomata positiivista muutosta henkilön näitä lääkkeitä.

Nyt me puututtava SNRI, let 's katsomaan joitakin eroja ja yhtäläisyyksiä Cymbalta ja Effexor.

 

 
 

Luokittelu
SNRI
SNRI / SSRI

Geneerinen nimi
duloksetiinihydrokloridina
venlafaksiinihydrokloridia

Generic Saatavuus
Ei
Kyllä

Valmistaja
Eli Lilly
Wyeth

FDA
Hyväksytty vuodesta 2004
Hyväksytty vuodesta 1993

aktiivinen metaboliitti
5-hydroksi-duloxetine6-metoksi-duloksetiini
O-Desmethlvenlafaxine

Vaikutusmekanismi
Vahva, tasapainoinen SNRI

SSRI alemmilla annoksilla (75 mg / vrk)

SNRI suurempia annoksia (150 ° C 250 mg / päivä)

Heikosti lohkot dopamiinin takaisinoton hyvin suurilla annoksilla (yli 350 mg / vrk)


viitteitä

Masennus

Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö

Perifeerinen diabeettinen neuropatiakipu

fibromyalgia


Masennus

Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö

Sosiaalinen ahdistuneisuushäiriö

Paniikkihäiriö


Sivuvaikutukset

Päänsärky

Pahoinvointi ja oksentelu

Huimaus

Unettomuus

uneliaisuus

Kuiva suu

Väsymys

ruokahalun väheneminen

Erektiohäiriö

Ummetus tai ripuli


Päänsärky

Pahoinvointi

Huimaus

Unettomuus

uneliaisuus

Kuiva suu

Hermostuneisuus

Ruokahalun menetys

hikoilu

Impotenssi tai Ejakulaatio

UmmetusCymbalta

Sitä paitsi mielialahäiriöiden, CYMBALTA on myös hoitoon kaksisuuntaisen häiriöt ja viime aikoina, tämä lääke on myös käytetään kivun hoitoon liittyy masennus ja ponnistusinkontinenssia.

Effexor (Venlafaksiini)

Verrattuna Cymbalta, Effexor on joustavampi masennuslääkkeenä, kun käytetään eri annoksina. Tämän lisäksi, on olemassa muutamia 'off label', jossa tätä lääkettä käytetään. Se on osoittautunut tehokkaaksi migreenin ennaltaehkäisyyn ja diabeettisen neuropatian.