Ero tylox ja PercocetTylox vs Percocet

Kipu on jotain, että useimmat ihmiset ovat kokeneet kerralla tai toisella. Se on erittäin ärsyttävää ja kauhea tunne aiheuttama emotionaalinen tai fyysistä vahinkoa tai vamman kuten pistävää, leikkaus, polttamalla tai törmäämättä yksi 's kyynärhermouurre. Se voi olla lievä, että se voi vain jättää huomiotta, tai se voi olla vakava ja on hoidettavan kanssa kipulääkettä.

Useimmissa tapauksissa kipu on oire sairaudesta. Kun kehon osa on vaurioitunut, tietty määrä kipu tuntuu. Se voi olla akuutti ja mennä pois nopeasti, tai se voi olla krooninen ja tuntui pitkään. On monia lääkkeitä kipuun.
Vaikka akuutti kipu voidaan ratkaista miedolla kipulääke, krooninen kipu yleensä tarvitsee vahvempia ja tehokkaampia lääkkeitä, jotta potilaan toimia normaalisti. Tylox ja Percocet ovat kaksi yleisintä kipulääkkeiden, joita käytetään akuutin ja kroonisen kivun.

Tylox on kipulääkettä, joka sisältää parasetamolia ja oksikodonihydrokloridia. Se sisältää myös dokusaattinatrium, titaanidioksidi, gelatiini, magnesiumstearaatti, natriumbentsoaatti, natriummetabisulfiitti-1, maissitärkkelystä, ja FD \u0026 C Blue # 1, punainen # 3 ja # 40.

Parasetamoli on kipua lievittävä ja kuumetta taas oksikodoni on puolisynteettinen kipua lievittävä ja rauhoittava joka on samanlainen kuin kodeiini, metadoni, morfiini ja toimii hermostoon ja sileä-lihaksen elimiä. Se voi aiheuttaa allergisia reaktioita ja voivat aiheuttaa riippuvuutta varsinkin jos otetaan pitkän ajan kuluessa. Olisi huolehdittava, kun ottaa lääkitystä kuin tylox koska se voi pahentaa sen vaikutuksia, kuten huimausta, euforia, pahoinvointi, kutina, ihottumat, ja huimaus.Ennen tylox, on tärkeää, että lääkäri saa tiedon kaikista muiden lääkkeiden, jotka potilas käyttää sekä rohdosvalmisteita. Tietyt sairaudet, kuten maksan ja eturauhasen ongelmia ja useita muita vaivoja myös vaatii erityistä huolellisuutta annettaessa tylox.
Percocet on kipulääkettä, joka sisältää parasetamolia ja oxycodon, joka hyväksyttiin Yhdysvaltain FDA: n vuonna 1976. Se on kipulääke, joka on kehitetty thebaine ja käytetään kovan kivun hoidossa. Se on suositeltava niille kokee voimakasta kipua varsinkin niille, jotka kärsivät syöpään. Se voidaan ottaa suun kautta, laskimonsisäisesti, peräsuolen kautta, tai lihakseen. Potilaat, jotka ovat tunteneet haittavaikutuksia morfiinin annetaan Percocet.
Jotkut sen vaikutukset ovat ahdistuneisuus, väsymys, huimaus, euforia, ripuli, muistin menetys, ruokahaluttomuus. Jos yliannostus, se voi aiheuttaa pinnallinen hengitys, mioosi, apnea, hengityksen pidätys, ja jopa kuoleman.

Yhteenveto:

1. tylox on kipulääkettä, joka sisältää parasetamolia ja oksikodonin kun Percocet on kipulääkettä, joka sisältää parasetamolia ja oksikodonin.
2. Molemmilla on rauhoittava ja kipua lievittäviä ominaisuuksia, ja molemmat voivat olla tapa muodostaa ja aiheuttaa älyllistä ja fyysistä toimintoja, kun otetaan. Percocet suositellaan niille, jotka kärsivät kroonisesta kivusta johtuu syövästä, kun 3 tylox suositellaan kohtalaista kipua, hammas- ja luukipu, ja päänsäryn ja migreenin.