Ero Zyrtec ja Zyrtec-DZyrtec vs Zyrtec-D

Joskus lääkitys tehdään kokeita ja yhdistetään suoritettava lukuisia vaikutuksia vain yhdessä tabletissa. Nämä 2-in-1 tai 3-in-1 tabletit ovat käyttökelpoisia estämään lääkeaineiden yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden ja estää ottamalla paljon lääkkeitä. Joten vain ottamalla yksi pilleri, erilaisia ​​oireita hoidetaan. Vai 't että viileä?

Joskus kun on allergioita, emme vain ilmeinen yksi oire. Joskus se tulee useita oireita. Joten jotta voimme torjua näitä oireita, otamme antihistamiini ja toinen lääke muita oireita. Vai 't että kallista ja aikaa vievää löytää ja ottaa toisen lääkkeen tällaisia ​​oireita?

Zyrtec ja Zyrtec-D ovat yksi monista innovatiivisia lääkkeitä, jotka mahdollistavat lievittää paljon allergiaoireita, joita ei voida hoitaa vain tavallinen antihistamiini. Joten tässä tapauksessa, ottaen yksi näistä lääkkeistä on todella hyödyllinen. Pyrkikäämme erottaa molemmat lääkkeet toisistaan.

Geneerinen nimi Zyrtec on Cetirizine samalla yleisnimellä Zyrtec-D on Cetirizine plus pseudoefedriiniä. Zyrtec-D on tabletti, joka sisältää 5 mg setiritsiini-hydrokloridia ja 120 mg pseudoefedriinihydrokloridia. 5 mg Setiritsiini on välittömästi vapauttaa samalla 120 mg pseudoefedriiniä on laajennettu release. Zyrtec-D sisältää myös muita ainesosia, kuten magnesiumstearaatti, hypromelloosi, jne Zyrtec, toisaalta, sisältää vain Cetirizine. Se on saatavana 5 mg: n ja 10 mg: n kapseleita ja purutabletit sekä 1 mg / ml siirappi. Se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Zyrtec-D on tarkoitettu allergisen nuhan hoitoon, nenän tukkoisuus, aivastelu ja rinorrea kun Zyrtec on tarkoitettu allergisen nuhan, nenän kutina, krooninen idiopaattinen urtikaria, ja ei-nenän oireita sidekalvontulehdus.Valmistajalta Zyrtec-D on GlaxoSmithKline kun valmistaja Zyrtec on Duncan. Zyrtec-D ei pidä antaa niille, joilla on vaikea verenpainetauti, ihmiset sepelvaltimotauti, potilailla MAO-estäjät, kontrolloimaton kilpirauhasen liikatoiminta, vakavia rytmihäiriöitä, feokromosytooma, ja aivohalvaus. Zyrtec, toisaalta, ei voida antaa niille, joilla on vaikea munuaisten vajaatoiminta, galaktoosi-intoleranssi, glukoosi ja fruktoosi-intoleranssi.

Haittavaikutukset Zyrtec ovat: väsymys, huimaus ja päänsärky sekä suun kuivumista, ja maksan toimintahäiriöt. Zyrtec-D haittavaikutukset ovat: takykardia, suun kuivuminen, pahoinvointi, huimaus, huimaus, hermostuneisuus, ja unettomuus. Jos kaikki nämä eivät ole siedettäviä jo, parempi soittaa lääkärin.

Yhteenveto:

1. yleisnimellä Zyrtec on Cetirizine samalla yleisnimellä Zyrtec-D on Cetirizine plus pseudoefedriiniä.