Ero Kätilö ja SynnytyslääkäriKätilö vs. Synnytyslääkäri

Kun raskaana on monia vaihtoehtoja kanssa paikasta ja henkilö, joka aiot auttaa tuomaan lapsen maailmaan. Kätilö ja synnytyslääkäri ovat yksi monista vaihtoehdoista on syytä harkita ennen kolmanneksen aikana ja joissakin tapauksissa toisen raskauskolmanneksen alkaa. Kätilö on pätevä synnytystä ja synnytyksen jälkeinen auttaja, joka voi seurata teitä lääketieteellisesti ja olla siellä synnytyksen aikana lapsen. Synnytyslääkäri on lääkäri, joka on myös pätevä hoitaa sinulle ja vauva pre- ja postnataalista, ja prosessin aikana työvoimaa. Ero on siinä, miten kätilö tai synnytyslääkäri haluaa hoitaa sinua. Kätilöt ovat todennäköisempiä luonnollinen keskeytyksettä raskaus, jossa ainoa apu on luonnollista ja kotona tai niiden toimisto. Synnytyslääkärit ovat lääketieteellisesti taipuvaisia ​​käyttämään lääketieteellisesti käytettävissä tekniikkaa auttamaan lapsen syntymä, keskittyen terveyteen sekä äiti että lapsi kaikin keinoin tarpeen.

Kätilö käytetään vain raskauksia, joiden ei katsota korkean riskin ja naisen kanssa, joka haluaa olla mitään lääketieteellistä anestesian synnytyksen aikana. Koska kätilö voidaan käyttää ulos kotoa usein luo rauhallisemman ympäristön nainen antamatta, varsinkin kun kätilöt mahdollistaa halutun perheenjäseniä ja kohteita olla läsnä. Tämä syntymä on tarkoitus olla kyse naisen 's toiveet ja mitä luo hyvän ympäristön lapselle tulla maailmaan. Downfalls valita käyttää kätilö kuuluu, pitäisi olla hätätilanteessa synnytyksessä ei ole välitöntä hoitoa saatavilla. lisäksi, jos on olemassa komplikaatioita vauvan tai äidin synnytyksen jälkeen on odotettava ambulanssin voi saapua ja siirtää ne sairaalaan. Kätilöt eivät myöskään kuulu kaikkein vakuutus suunnitelmia ja ei ole lääketieteen väärinkäytöksiä vakuutus, koska ne eivät ole lääkäreitä.

Synnytyslääkäri toimii sairaalasta ja on pääsy lääketieteen tekniikan ja laitteiden kellon ympäri. Jos on komplikaatioita työ- tai toimitus on välitön pääsy kirurgisten henkilökuntaa ja anesthesiologists. Koska on olemassa lääketieteen ammattilaisten saatavilla on myös enemmän kipua hoitovaihtoehtoja, kuten epidurals tai yleisanesteettien, joita voidaan käyttää vähentävän kipua tasoilla kokenut äiti työn. Valitettavasti koska äiti on sairaalassa, vieraat ovat rajalliset ja joskus käyttötapoja videotallenteiden ovat samoin. Lisäksi ei ole luonnollista, kotioloissa kuvatulla kätilö 'syntymää suunnitelma, pikemminkin sairaalan huone, jota voi joskus jakaa muiden äitien ja vauvojen.
Yhteenveto1. Synnytyslääkäri on lääkäri, joka on erikoistunut lapsityövoimaa. Kätilö on koti hoitaja, joka on koulutettu avustamaan prosessissa lapsityövoiman.
2. kätilö mahdollistaa kotona työnsä edistää prosessia luonnollinen synnytys. Synnytyslääkäri toimittaa sairaalan asetukset ja perustaa päätöksensä noin lääkehoitoa.