Ero Oksikodoni ja PercocetOksikodoni vs Percocet

Kipu on yksi yleisimmistä syistä ihmisiä hakeutumaan kuulemiseen tai jopa sairaalahoitoa. Se on myös yksi yleisimmistä syistä lääkekustannusten. Itse asiassa monet ihmiset haluaisivat pino-up kipulääkkeiden kodeissaan helpottaa ulottuvilla ja käyttöä. Sinänsä kipu ei ole sairaus eikä vaiva, vaan pikemminkin vain oire, joka ilmaisee, jotain on vialla elimistössä. Tämän takia paljon on sijoittanut kivun hallinta ja valvonta.

Useimmat henkilöt, jotka kokevat kipua annetaan eri kipulääkkeiden jotka vaihtelevat sen mukaan, kuinka ja tyyppi kipu tuntuu. Kipu on subjektiivinen sana, sillä vain ihminen voi todella tuntea ja kuvata sitä, ja siten, useimmat hoitohenkilökunnan olisi tiedustella miten kipu koetaan. Kuitenkin nykyään, on ollut monia havainnot viittaavat siihen, että kun henkilö on kipua. Yleensä kohonnut verenpaine, kohonnut sydämen syke, grimacing, ja vartiointi käyttäytyminen ovat vain muutamia indikaattoreita kipua. Nämä vähäisiä merkkejä merkitsevät usein ja vahvistamaan sanallinen julistus kivun potilaalta.

Hyvin usein kuitenkin, kipu on aivan liian paljon käsitellä over-the-counter lääkkeitä ja vahvempi annostus tai muotoa ei tarvita. Kun tämä tapahtuu, kipulääkkeiden nyt tarvitaan lääkärin 's reseptiä ja jatkuvaa seurantaa estää haitallisia reaktioita. Tavallisesti kipulääkkeiden keskivaikean tai vaikean kivun ovat muodossa opioidianalgeettien tai narkoottisten kipulääkkeiden, jotka ovat erittäin vahvoja kipulääkkeiden. Kuitenkin yksi on tietää, että nämä lääkkeet voivat aiheuttaa haitallisia reaktioita, ja joskus, aiheuttaa vähäistä riippuvuutta. Tämä on syy lääkärin tarvitaan käytettäessä tällaisia ​​lääkkeitä.

On olemassa paljon narkoottisten kipulääkkeiden kehitetty käytettäväksi. Niistä Oksikodoni ja Percocet katsotaan kuuluvan samaan luokkaan kipulääkkeiden, mutta nämä kaksi eivät ole eroa.

Oksikodoni on opioidianalgeetti tai narkoottisen analgeettisen kehitetty lähes 100 vuotta sitten. Kyseisinä aikoina, se oli suunniteltu lisäämään opiaattien huumeita. Nykyään se on kehitetty hoitoon kohtalainen tai vaikea tuntemuksia kipua. Tämä lääke on yleensä määrätty kärsivien potilaiden äkillinen esiintyminen kovaa kipua tuntemattomasta syystä, tai niille, jotka olisivat leikkaukseen.

Percocet, toisaalta, on myös huume analgeetti kehitetty 1970-luvun puolivälissä. Vaikka Percocet voi sisältää Oksikodoni, se on erilainen, koska se on Parasetamoli osa, joka tarkoittaa, että se on samanlainen vaikutus kuin Parasetamoli. On myös määrätty kohtalainen akuutti esiintymisten voimakasta kipua.Voit neuvotella lääkärin, jos haluat tietää enemmän, sillä vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. narkoottisten kipulääkkeiden tarjota entistä enemmän kivunlievityksen mutta on lisäystä mahdollisuus pieniä riippuvuus.

2. Oksikodoni on määrätty kohtalainen tai akuuttien voimakasta kipua.