Ero Myrkkymuratti ja Poison OakMyrkkymuratti vs Poison Oak

Ei ole paljon eroa myrkkyä muratti ja myrkkyä tammea. Molemmat ovat kasveja. Molemmat tulevat kasvikuntaa tunnetaan Toxicodendron. Sisällä nämä kasvit on kemiallinen myrkky tunnetaan nimellä 'urushiol', joka voi aiheuttaa allergisen reaktion iholla. Tämä vakava allerginen reaktio aiheuttaa turvotusta ja ärsytystä iholla, kun se on punainen ja kutiava. Henkilöä, joka koskettaa myrkkyä muratti ja myrkkyä tammi todennäköisesti kokea ihosairaus nimeltään ihottuma.

Ainoa tunnusmerkintä välillä myrkkyä muratti ja myrkkyä tammi on ohut ero tyyppi Toxicondendron kasviryhmä niiden alkuperän. Ottaa ihokosketus sekä kasvien aiheuttaa saman ihosairauksien sekä lääkkeet ja hoidot ovat samankaltaisia.

Ihmiset saavat tämän allergisen reaktion koskettaa myrkkyä muratti ja myrkkyä ja myrkkymurattia joka todennäköisesti tapahtuu aikana vaellus, puutarhanhoito, maatalouden tai sato kasvaa. Tämä alustava reaktio on henkilö, joka koskettaa jotakin näistä kasveista on hieroa saastuneen kehon osaa käyttämällä kätensä lievittää kutinaa, ja suuntaus on hän myöhemmin pyyhi hänen kasvojen ja kaulan käyttämällä käsiä. Hän ei voi levitä ihottumia pelkästään hankaamalla. Allerginen reaktio pahentaa vain, jos urushiol öljy jää hänen kätensä ja on odotettavissa, että hän tulee levittää myrkkyä koko kehon.

Iho on pieni punainen kuoppia altistuessaan myrkkyä muratti ja myrkkyä tammea. Nämä kuoppia on läsnä eri kehon osiin. Huomaat, että on olemassa jonkin verran sulka-kuin kuvio läsnä uloin kerros ihoa. Näyttää myös siltä, ​​kuin jos todellinen lehtiä on levinnyt kulmasta kulmaan ihon, mutta tosiasia on, se ei ole. Mikä on todella lisääntynyt on myrkkyä laitoksesta. Ihmiset ovat ainutlaatuisia reaktioita kemiallinen myrkky löytyy sekä kasveja riippuen siitä, mitä ihotyyppi heillä on. Tutkimukset osoittavat, että vain? unssi jos 'urushiol' tarvitaan laukaista allergisen reaktion henkilö.

Kuten huononee, näitä pieniä punaisia ​​kuoppia liittyä yhteen ja muodostavat ryhmiä kutsutaan rakkulat. Kun henkilö naarmuja rakkulat toistuvasti ja vahvemmalla voima, he murtaa ja jättää kraatteri kuten muodostumista iholla. Liiallinen raapiminen tekee rakkulat vuotaa verta ja luo ihon aukko, joka voi saada bakteereja. Henkilö on otettava suun lääkkeitä, kuten antibiootteja tartuntavaaran tapahtumasta.

On myytti, että henkilö, joka on saastunut urushiol leviää allergia koskettamalla toinen henkilö. Tosiasia on myrkkyä muratti tai myrkkymurattia ei ole tarttuva kunnossa. Yksi saa sen hänen altistuminen kasvi, eikä siis päästä fyysisesti lähelle henkilö, joka on sitä.

Tapa lääkitä tämä allergiaa on käyttää voiteita, voiteet ja voiteet lopettaa kutinaa. Nämä tuotteet ovat helposti saatavilla over-the-counter lähimmässä apteekki tai apteekeissa. Ankarissa olosuhteissa saastuttamaan useita kehon osiin, on suositeltavaa, että potilas näkee lääkäri saada reseptin suun kautta antibiootteja lievittää hänelle epämukavuutta.

Yhteenveto:1. Myrkkymuratti ja myrkkymurattia ovat lähes samat, koska ne tulevat samasta kasvista perhe tunnetaan Toxicodendron.

2. Ainoa ero on tyyppi kasvien ryhmä, jossa kumpikin kasveja alkunsa.

3. Niillä on sama vaikutus ja voidaan parantaa käyttämällä samoja lääkkeitä ja hoitoja.

4. allerginen tila, joka urushiol ei ole tarttuvaa.

5. Henkilö saa ihosairaus, jos hän saa altistua myrkkyä muratti ja myrkkyä tammi, eikä ottaa kiinteässä yhteydessä henkilö, joka on sitä.

6. raapiminen ja hankausta ei levitä ihottumaa.

7. saastuminen muiden ruumiinosien tapahtuu vain, jos urushiol öljy jää käteen ja sitä kosketetaan muissa elimistön osissa.