Ero Zantac ja prilosecZantac vs Prilosec

Over-the-counter lääkkeet ovat tehneet itselääkintää helppo ja nopea useimmat ihmiset, puhumattakaan että he säästää paljon konsultointipalkkioita. Vaikka itse lääkitys on hyväksyttävä käytäntö monille, se 's ei aina turvallisin: lievä virheitä voi olla hyvin vaarallista, varsinkin lähes identtisten huumeet kuten Zantac ja prilosec.

Ihmiset, jotka kärsivät GERD tai refluksitauti, närästys, ja haavaumat ovat hyvin tuttuja nämä kaksi tavaramerkkiä. Zantac ja Prilosec molempia käytetään hoitoon mainittuja edellytyksiä, minkä vuoksi monet ihmiset uskovat, että yksi voidaan korvata toisella. Mutta lääkärit ja farmaseutit sanoa, että huolimatta muotoiltu vastaavanlaisten oireiden ruoansulatuskanavan ongelmia, ne ovat kaksi eri lääkkeitä.

Ensinnäkin Zantac ja prilosec on eri yleisnimiä. Zantac kutsutaan ranitidiini, kun Prilosec kutsutaan omerprazole. Ihmiset, jotka kohtaavat nämä merkit usein kysyä, miksi ne ovat eri nimistä, kun niitä käytetään hoitamaan samoja sairauksia ja oireita. Tärkein syy tähän on se, että lääkkeillä on erilaisia ​​vaikutustapoja sairauksien hoitamiseksi. Yksinkertaisesti sanottuna, Zantac ja prilosec toimivat eri vaikka niillä on samat tavoitteet.

Zantac luokitellaan H2 esto, mikä vähentää hapon tuotantoa mahassa salpaamalla reseptorit, jotka laukaisevat sen. Prilosec, toisaalta, estää hapon eritystä, joka on jo muodostunut.

Prilosec eroaa myös poikkeaa Zantac, koska se on myös muotoiltu vaikutusten torjumiseksi Zollinger-Ellisonin oireyhtymä, joka tunnetaan myös yli tuotannon happoa vatsassa. Zantac ei voida käyttää hoitamaan samassa kunnossa.Prilosec toimii nopeammin kuin Zantac. Potilaita hoidettiin Prilosec usein nähdä tuloksia kahdentoista viikkoja tai jopa aikaisemmin lievissä tapauksissa. Zantac, toisaalta, voi kestää jopa vuoden tai enemmän ennen oireiden vakauttamiseksi ja häviävät. Tämän vuoksi Zantac suosii lääkärit huolto lääke ihmisille, jotka ovat akuutteja haavaumia.

Fyysinen ulkonäkö kahden lääkkeen myös vaihdella. Zantac tulee persikka 150 mg ja keltainen 300 mg tabletit. Se on myös viisikulmainen muoto vastakohtana Prilosec, joka on kapselin muodossa. Prilosec on apricot- ja persikan värinen painoilla vaihtelevat 10, 20 ja 40 milligrammaa.

Lopuksi ne vaihtelevat sivuvaikutuksia, että ne voivat aiheuttaa ihmisille, jotka käyttävät niitä pitkiä aikoja. Zantac voi aiheuttaa vatsakipua, kouristukset, ja psyykkiset häiriöt, kun taas Prilosec voi aiheuttaa muodostumista vatsaan kasvaimia. Nämä erot riittäköön vakuuttamaan käyttäjät pyytää apua, kun he tarvitsevat käyttää joko huumeiden hoitoon.

Yhteenveto:

1. Zantac ja prilosec ovat molemmat over-the-counter lääkkeitä käytetään hoitoon haavaumia, GERD, närästys ja muut ruoansulatuskanavan olosuhteissa.
2. Zantac on yleisnimi ranitidiinin, kun Prilosec kutsutaan omerprazole.
3. Zantac on H2 esto, kun Prilosec ei ole.
4. Prilosec voi hoitaa Zollinger-Ellisonin oireyhtymä, vaikka Zantac voi.
5. Prilosec toimii nopeammin kuin Zantac.
6. Prilosec on kapselin muodossa, kun Zantac on tabletin muodossa.