Ero OD ja MDOD vs MD

Olet todennäköisesti ihmettelevät pääasialliset erot OD ja MD. OD tarkoittaa tohtori Osteopatian. Toisaalta, MD tarkoittaa lääketieteen tohtori. Molemmat ovat oikeudellisesti suojattuja ammattinimikkeistä, ja ne jakavat tasa-arvoisessa asemassa ja arvovaltaa käytännön lääketieteessä.

OD ja MD on niin paljon yhteistä, kuten neljän vuoden tarpeen lääketieteellisiä koulunkäynti, samanpituinen työharjoitteluun ja vastaavien lääketieteen aluksella tentit saada virallisen luvan harjoittaa lääkärin. Nämä kaksi ammatit ovat jyrkässä kontrasteja, joiden avulla voit erottaa toisistaan.

Ensinnäkin lääkärit Osteopatian ottamaan jatko-opintoja erityiskouluja Osteopaattinen lääketieteessä, vaikka lääketiede Lääkärit osallistua kollegion tai koulun lääketieteen. Jokainen koulu seuraa tiettyä suuntausta ja periaatteet hoitoon potilaille.

Ne, jotka osallistuvat Osteopatian koulua koulutetaan tarkastella potilaan koko henkilö. Joukossa OD, on suurta riippuvuutta tutkimaan orgaanisen syitä sairauden tai sairauden. Ne yleensä pitävät yleistä elämäntavat potilaan käsitellä sairauksien oireita.

Koska kontrapunkti, lääketiede Lääkärit (MD) koulutetaan nimenomaan tarkastella oireita sairauden, vamman tai sairastunut osa potilaan. MD tukeutuvat vahvasti kirurgian ja lääkkeitä, jotta paranna sairautta, joka aiheuttaa haittaa potilaalle.Lopuksi OD suorittaa kehon manipulointi, jotka ovat melko samanlaisia ​​kuin kiropraktiikka käytännöt, vaikka MD ei yleensä koulutettu kehon manipulointia.

Yhteenvetona, tässä ovat tärkeimmät erot OD ja MD:

1. OD koulutetaan Osteopatia kouluissa, kun taas MD osallistua lääketieteellisissä tiedekunnissa.

2. OD koulutetaan nähdä 'koko potilas', kun taas MD koulutetaan paranna kipeää osa potilaan.