Ero Ahdistus ja WorryEro Ahdistus ja Worry

Ongelmia on hyvin yleinen meille ihmisille. Tämä on väistämätöntä. Ilman ongelmia, elämä on tylsää. Elämämme ei niin kilpailukykyinen, ja elämä voidaan pitää tylsä ​​ja eloton. Ennen kaikkea emme henkilö nyt olemme ilman meidän ongelmia elämässä. Tämä on tavallinen todellisuus ongelmista.

Ongelmat tekevät meistä sairaita pitkällä aikavälillä. Jos me don 't tiedä, miten oikein selviytymään näistä, niin olemme menossa suurkatastrofin. Ongelmat meille ahdistusta ja hätää. Ennen etenemistä Näistä let 's määritellä ero' ahdistus 'ja' huoli. '

'Ahdistus' on tila huoli, pelko, tai paniikki kun 'huoli' on normaali vastaus päivittäin korostaa elämän. Se voi olla poikkeava, mutta jos se jatkuu päiviä tai viikkoja. 'Worry' Toisaalta, on paljon kevyempi kuin 'ahdistus'. Me huoli kun asiat ovat kauheita, mutta ahdistus voi olla joko hyvä tai huono asioita, joissa meidän ahdistusta nousee.

Ahdistus on eri luokituksia, kun huoli ei ole luokitusta. 'Ahdistus' on lääketieteellinen termi, jota käytetään lääkärit, ja 'huoli' on sana ihmiset yleisesti käyttävät. Ahdistus voidaan luokitella lievä, keskivaikea, vaikea, ja paniikki ahdistusta. Näitä voidaan hoitaa anksiolyyttien.

Kun yksi sanoo hän tai hän on huolissaan, se on yleensä jonkin aikaa. Huoli on yleensä lyhytaikainen. Se voi olla vain minuutteja, tunteja tai päiviä. Ahdistus, toisaalta, voi olla pidempi ja voi esiintyä jopa kuukausia. Kun näin tapahtuu, GAD voidaan diagnosoida henkilössä. 'GAD' ei 'yleistynyt ahdistuneisuushäiriö', jossa ahdistus on tapahtunut yli kuusi kuukautta.On olemassa tapoja, joilla voimme hallita huoli tai ahdistusta. Yksi on kautta rentoutumista tekniikoita kuten syvä hengitys ja liikunta. Toinen on yhden 's hengellisyyttä, jossa useimmat ihmiset ovat keskittyneet rukoilevat, tulee massa, lukeminen innostavia kirjoja ja paljon muuta. Puhumalla erikoisia rakkaansa, voimme myös hälventää huolta ja ahdistusta.

Huoli ja ahdistus ovat osa elämäämme, mutta meidän ei pidä antaa nämä estävät meidän potentiaalia. Meidän pitäisi aina olla positiivinen ajattelijoita.

Yhteenveto:

1. 'Ahdistus' on tila huoli, pelko, tai paniikki kun 'huoli' on normaali reaktio päivittäiseen korostaa elämän. Se voi olla poikkeava, mutta jos se jatkuu päiviä tai viikkoja. 'Worry' Toisaalta, on paljon kevyempi kuin 'ahdistus'.
2. Huoli on yleensä lyhytaikainen. Se voi olla vain minuutteja, tunteja tai päiviä. Ahdistus, toisaalta, voi olla pidempi ja voi esiintyä jopa kuukausia.