Ero Motrin ja ibuprofeeniMotrin vs Ibuprofeeni

Kipulääkkeet ovat laajalti loppuunmyyty markkinoilla. Silloin tällöin saamme tuskallinen lihaksissa, nivelissä, pää, ja niin edelleen ja niin edelleen. Jotkut kivut ovat tavallisia ja voidaan hoitaa over-the-counter särkylääkkeitä. Kuitenkin jotkut kivut ovat vaarallisia, kuten rintakipua ja kovaa vatsakipua. Voimakkaampi kipu on, sitä enemmän se muuttuu vaaralliseksi. On kuitenkin olemassa hiljaisia ​​kipulääkkeitä.

Kaksi suosituinta over-the-counter lääkkeet ovat Motrin ja ibuprofeeni. Nämä kaksi lääkettä ovat ansaitsee miljoonia dollareita vuodessa. Olkaamme puuttua eroja.

Ibuprofeeni on geneerinen lääke, kun motrin on yksi kauppanimillä ibuprofeenia yhdessä advil, Nurofen, Nuprin, ja paljon muuta. Joten jos ajattelee sitä, ibuprofeeni on geneerinen lääke ja Motrin on merkkituotteiden huume.

Ongelmat geneeristen lääkkeiden on joskus vaikutusta potilaiden. Jotkut lääkärit mieluummin merkkituotteiden huumeet, koska nämä ovat yleensä tehokkaampia kuin geneerisiä lääkkeitä. Kuitenkin geneeristen lääkkeiden ovat paljon halvempia. Eli tässä tapauksessa, ibuprofeeni on paljon halvempaa kuin merkkituotteiden motrin.

Motrin käytetään monien sairauksien, kuten: pieniä kipuja kuten päänsärkyä, lihaskipuja, niveltulehdukset kipua tai tuskaa niveltulehdus, hammassärky, kuukautiskipuja, vilustuminen, ja selkäkipu. Se myös tilapäisesti vähenee kuumetta. Ibuprofeeni on myös tarkoitettu saman kuten tulehdus niveltulehdus, kipu kuukautisten aikana kutsutaan dysmenorrhea. Se on samoin käytetty perikardiitti ja avoin valtimotiehyt.Motrin on saatavilla kapseli, tabletti, ja siirappia muoto imeväisille ja chewables lapsille. Ibuprofeeni geneeristen muodossa on saatavilla vain tabletin muodossa.

Motrin ja ibuprofeeni ei saa ottaa, jos vakava allergia tapahtuu. Ihmiset, jotka ovat allergisia aspiriinia ei pidä ottaa sitä. Molemmat huumeita ei myös ottanut ne, jotka ovat mahan haavaumat ja verenvuoto-ongelmia, koska se voi pahentaa asiansa. Ihmiset, jotka ovat 60-vuotiaat ja yli ei pidä ottaa sitä myös. Ei pidä juo alkoholia ollessaan näitä lääkkeitä.

Yhteenveto:

1. Ibuprofeeni on geneerinen lääke, kun motrin on merkkituotteiden huume.
2. Ibuprofeeni on halvempaa kuin Motrin.
3. motrin on useamman tyyppisiä saatavuus kuin ibuprofeeni kuten siirapit, kapselit, tabletit, ja pureskeltavat muodot.