Ero Gust ja WindGust vs Wind

Kun katsella säätiedotus seuraavan päivän, olet varmasti törmännyt erilaisia ​​termejä, että toimittaja käyttää, jotta saat käsityksen siitä, millainen päivä voit odottaa. Jotkut terminologia on melko helppo ymmärtää, kuten lämpötila ja sademäärä. Toiset ovat hieman sekava, koska nämä termit näyttävät viittaavan samaa. Vaikka todellisuudessa tämä ei ole. Esimerkiksi kun sää reportteri puhuu tuuli ja puuska, hän on todella viittaa kaksi eri asiaa. Tämä opas auttaa sinua oppia lisää eroja kahden.

Yleisesti ottaen, tuulen viittaa virtauksen eri kaasujen suurella alueella. Tuuli voi tapahtua avaruudessa, kuten aurinkotuuli, tai meidän maa 'ilmakehään. Tuuli että koemme aina silloin tällöin, kun menemme ulos ja nauttia ulkona, johtuu yhdistämällä kuumaa ja kylmää ilmaa, tuloksena in eron ilmanpaineessa. Tämä siksi, kuuma ilma on vähemmän tiheää kuin kylmää ilmaa. Toinen syy tuuli on jatkuva kierto maapallon koska se kiertää auringon ympäri. ominaispiirteet tietyllä alueella vaikuttaa myös vahvuus tuuli. tästä syystä voi vain tuntea tuulta kun lähdet kotiin, mutta sitten alkaa todella tuntea vahvuus tuuli kun menet keskustaan, ja ympäröi pilvenpiirtäjien.

Kaikki puuskat ovat eräänlainen tuuli. Puuska on äkillinen nousu tuulen 's nopeudella, joka kestää enintään 20 sekuntia. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun tuulen nopeudet saavuttaa huippunsa vähintään 16 solmua. Tuuli puuska yleensä tulee 2 minuutin välein. Tuuli puuska tulee aivan yllättäen ja äkillisesti. on olemassa useita eri syitä tuuli puuskissa tapahtuu. Yksi syy varten puuska on, kun on äkillinen siirtyminen korkea paine alhainen paine. Toinen syy tuulen puuska tapahtua on maasto. Tuuli puuskissa ovat yleisempiä alueilla, joilla on erittäin korkeita puita, tai ihmisen infrastruktuuria. Kun tuuli kulkee noin vuoret, mäet, puut ja ihmisen infrastruktuureja, nopeus kasvaa vain lyhyen aikaa.

Yhteenveto:1. puuska ja tuuli molemmat viittaavat liikkumista eri kaasujen maapallon 'ilmakehän ympäri maapallon.

2. Wind syntyy ero ilmanpaineen aiheuttama kevyempiä kuuma ilma ja tiheämpi kylmää ilmaa. Toisaalta, puuskat ovat lyhyitä kasvaa tuulen 's nopeudella, lähinnä aiheuttama tuuli kulkee maastossa.