Ero Uhanalaiset ja uhanalaisten lajienUhanalaiset vs Uhanalaisten

On miljoonia lajeista tällä planeetalla. Kasveista, eläimistä, jopa pienin mikro-organismeja, näiden lajien ylläpitää homeostaasiin ja ekologian ja tasapaino planeettamme yhtenä toimii elintarvikkeiden toinen ns ravintoketjuun.

Mutta valitettavasti, kun maailma tulee kaupungistunut, kaikki lajit ympäri maailmaa uhkaavat myös tai jopa uhanalaisia. Tämä on surullinen tosiasia, kun yhä enemmän eläimiä, kasveja, ja muut lajit ovat huipulla sukupuuttoon. Jos me ihmiset don 't vastata heille, me 'll huomaamme yksi päivä ilman ruokaa tai kuluttaa.

'Uhanalaiset' ja 'uhanalaiset lajit' ovat kaksi sanaa, jotka voidaan käyttää kuvaamaan näitä ilmiöitä. Mitä eroja näiden kahden sanan?

'Uhanalaisten specie' määritellään 'riski lajille vuonna on listattu uhanalaisiksi tai mahdollisuus uhanalaistumiseen tulevaisuudessa.' 'Uhanalaisuus', toisaalta, on vaara lajille häviämisestä lähitulevaisuudessa. Extinction nollaksi väestön tai ei näyttöä eloonjäämisen laji maaplaneetalla.Molemmat 'uhanalaisten' ja 'uhanalaisuus' on molemmilla riskit kohti sukupuuttoon, jos ei ole sellainen menetelmä tehdään näiden lajien suojelemiseksi. Vuonna uhanalaista lajia, koko väestö on edelleen suuri. Jos tällaisia ​​asioita tehdään, ne ovat alttiita tulla uhanalaisia ​​ja sitten pian sukupuuttoon. Eräässä 'uhanalaisuus', on erittäin minuutti väestön määrä verrattuna 'uhkaa lajia.' Tämä pieni populaatio on suurin riski kuolla sukupuuttoon verrattuna uhanalaisten lajia.

Yhdysvalloissa on 1300 uhanalaisten ja uhanalaisten lajien. Ihmisten on tehtävä aloite tarjoamaan tällaista lajia kodin ja turvasatama niille elää. Koska nämä jatkavat nousuaan, tiedeyhteisö huolet koska seuraava paranna tällaisia ​​sairauksia saattaa olla viimeinen laji, joka voisi tulla sukupuuttoon.

Yhteenveto:

1. 'Uhanalaiset laji' määritellään 'riski lajille vuonna on listattu uhanalaisiksi tai mahdollisuus uhanalaistumiseen tulevaisuudessa' kun taas 'uhanalaisuus', toisaalta, on vaara lajille Häviämässä lähitulevaisuudessa.
2. uhanalaisuus on suurin riski kuolla sukupuuttoon verrattuna uhanalaisten lajia.