Ero Varsi ja TrunkVarsi vs Trunk

Molemmat 'varsi' ja 'runko' on olemassa luonnollisessa maailmassa. Ne ovat molemmat osat organismin kutsutaan kasveja.

Varret ovat yleensä yksi rakenteellinen akselien kasvissa 's koostumus. Heidän kaksi päätehtävää ovat tukemaan silmuja, hedelmiä tai lehtiä kasvin ja muodostaa väylän kyseisiä varaosia ravinnon (joka sisältää vettä, mineraaleja ja sokereita, jotka kasvi saa. Joillakin kasvilajia, varret on kiinnitetty runko (kutsutaan myös varren kasvin), joka tukee ylimääräisten varret. varret tuovat lehdet valoa, jotta fotosynteesin mahdollista ja tuottaa elintarvikkeita kasvi.

Varret ovat välttämätön osa kasveista. Siinä on kolme pääosaa: xylem, phloem, ja cambium. Xylem solut kantavat vettä juurista kun phloem solut kantavat ruokaa valmistettu fotosynteesi. Jos kasvi ei ole runko, varsi automaattisesti linkit juuret lehdet ja muut kasvin osat.

Sen lisäksi tehtävänsä kasvin 's prosessi, varret ovat myös hyödyllinen työkalu tekee suvuton lisääntyminen kasveissa. Varret oksastetaan ja leikataan, jotta voidaan tuottaa toinen tehdas saman rodun tai kasvattaa muiden lajien kasvi. varret voidaan käyttää myös varastointiin ja suojaa. on olemassa erilaisia ​​varret vaihtelevat woody runkoja, versoja, oksia, sokeriruo'on tai mehevä varret. varret löytyy myös joko maanpinnan yläpuolella tai maan alla.

Runko, toisaalta, on myös osa kasvin, mutta enimmäkseen rajoittunut puita. Se tunnetaan myös nimellä 'Bole' ja on puu 'tärkein tukirakenne. Se kantaa koko puustosta samalla toimii puun' s pääkanavan ravintoa. Se on kiinnitetty suoraan puun 'juuret, kun puun oksat ovat rungossa vastineeksi.
Puunrunkoa luonnehditaan myös puun 'tärkein varsi koska puiden oksilla myös luokitellaan myös varret.Toisin kuin varret muissa kasvilajikkeiden, runkoja peitetään kuori ja sisältävät 'soi' sisällä, jotka kuvaavat puun iästä, kun sitä leikataan. Runko myös doesnt 't ovat lehdet suoraan liitetty siihen.

Runko on erittäin hyödyllinen puutavaraa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Se on yleensä puutavaraa, jota käytetään materiaalien puukalusteet ja talon rakenteita. Sen käyttö on myös paperin tuotanto ja materiaali rakennustöissä ja puun koriste kappaletta.

Yhteenveto:

1. Kaikki kasvit ovat varret osana organismin 'rakennetta. Varret tulla monia lajikkeita, jotka sisältävät myös rungot puiden. Arkku on myös varsi ja toimii ensisijaisena varren puu.
2. Varret ja rungot on samanlainen tarkoitus C antaa tukea muihin kasvinosiin. Kasveista, jotka ei ole luokiteltu puita, varret palvelevat pitää lehdet ja kukat. Samalla puu on myös samat toiminnot kuljettavat koko puustosta, joka sisältää puun 's oksia ja lehtiä.
3. Toinen yhteinen vastuu varret ja runkojen toimii kulkureitin kasvin 's ravintoa. Se toimii myös linkkinä varten kasvin juuret.
4. Varret on erilaisia ​​tyyppejä, kun runko on vain yksi mainituista tyyppejä.
5. Varret ovat suoraan kiinni lehdet ja Don 't on ympäröivä kuori. Samaan aikaan runko isn' T kytketty suoraan lehdet ja on takki kuori. Takakonttiin myös puun 'renkaat', jotka ovat usein indikaattorit puun 'ikä ja kasvua sen käyttöikää.