Ero Hieho ja lehmäHieho vs Cow

Sekä lehmä ja hieho kuuluvat nautaeläimet taksonominen luokittelu subfamily. Sellaisenaan ne luokitellaan naudoista. 'Lehmä' on puhekielen termi 'karjaa' ja pidetään yleisimmin esiintyvä suuri, kotimainen kavioeläinten (sorkkaeläinten, muita esimerkkejä ovat kamelin hiekka härät). 'Hieho', vaikka tätä termiä ei yleisesti käytetty ja tunnettu enemmistön, on tietyn tyyppinen lehmä, joka on joitakin fyysisiä eroja.

Määritelmän mukaan hieho on todennäköisesti alle kolmivuotiaille joka ei ole vasikka vielä. Hieho on lehmä, joka voi olla raskaana hänen ensimmäinen vasikka tällä hetkellä, mutta ei ole vielä synnyttänyt sen. Jos joskus tämä lehmä oli yksi vasikka, niin se jo pidetä ensimmäisen hieho. Hiehot ovat nuoria lehmät, jotka ovat pohjimmiltaan ohi vieroittamisen ikää. Sen sijaan, lehmät ovat kypsempiä naudan. Heille pidettävä täysimittainen lehmä, niiden on oltava vähintään kaksi vasikkaa jo.

Tarkastelemalla fyysisiin ominaisuuksiin lehmä ja hieho, voit jo kertoa ero näiden kahden välillä. Vain katsomaan ilmeisin ominaisuus, utareet. Tämä rakenne sijaitsee takajalkojen välistä. Siinä on neljä tutit jotka näyttävät nupit. Utareet näyttää punertava pussi tai pussin. Tämä elin on vastuussa tuottaa lehmän 'maito nuorille vasikan juomaan. Valtaosa lehmät vasikoiden niiden sivuilla. Lehmät on yleensä sileä takkeja tai iho alkaa päänsä alas heidän tailheads. Hännän alla ja alla että peräaukon on vulva, joka toimii ensisijaisena lisääntymis elin. Tämä rakenne on näkyvämpi keskuudessa täysimittaiseen lehmiä kuin hiehot.Kun kävelet lähellä lehmän, vain varmista, että olet hiljaa ja rauhallisena, koska ne helposti saada huolissaan läsnäolo ihmisten tai muiden tuntemattomia eläimiä lähellä, koska niillä on taipumus tulla liian suojaava niiden vasikoita. Lehmät myös varustettu tehokkailla sarvet. Joten varmista ei häiritse niitä tarpeettomasti.

Yhteenveto:

1. Hiehot eivät vasikoita toisin lehmät, jotka ovat jo toimitettu vasikoita.
2. hiehot ovat yleensä ohi vieroituksen vaiheessa ja ovat alle kolmivuotiaiden kun lehmät ovat kypsempiä agewise.
3. Lehmät ovat hyvin kehittyneet utareet (jossa tutit) maidontuotantoon. Hiehot ei näytä olevan utareet.