Ero Punkit ja kirputPunkit vs Kirput

On se eläimiin tai ihmisiin, kukaan ei halua tartunnan loisia. Kuitenkin, kun he alkavat ravinnokseen verta isäntiensä, sinun yleensä täytyy mennä lähde lopettaa tartuntoja. Täällä me katsomaan eron ja yhtäläisyyksiä kahden tällaisen loisia, jotka syövät elämään isäntiensä '' punkkeja ja kirppuja.

Tieteellisesti kutsutaan pieniä hämähäkkieläinten päässä Ixodoidea perhe, punkit ovat ulkoisia loisia, jotka elävät veri lintujen, nisäkkäiden, matelijat ja sammakkoeläimet. Ne eivät ole miellyttävä asia on ollenkaan niin pitkälle kuin isännät ovat huolissaan, koska ne voivat aiheuttaa sairauksia kuten Lymen, Q-kuume, toisintokuume ja Tick tarttuvien meningoenkefaliitin.

On olemassa kaksi perhettä punkkien tunnetaan kova ja punkkien, ja on yli 900 lajia niistä.

Kirput, toisaalta, ovat hyönteisiä, jotka ovat ulkoisia loisia. He elävät veren nisäkkäiden, lintujen, ja kyllä, ihmiset. Joitakin yleisimpiä lajeja kirppuja ovat ne, jotka löytyvät kissojen, koirien ja ihmisten '' sekä pohjoisen rotta ja Oriental rotta kirput.

Jos sinulla on lemmikkieläimiä, ja et ole varma, onko ne hyökkää punkit tai kirppuja, se on parasta kuulla eläinlääkäri. Kun kirput hyökkäys, se johtaa kohteena on kutinaa runkoon isännän. Lemmikkieläinten omistajat voivat olla allergisia reaktioita syljen kirppuja, joka voi aiheuttaa ihottumaa, kun taas puree kirppuja aiheuttaisi tulehduksen teennäinen.Samaan aikaan, punkkeja hyökkäys siten, että ne kiinnittyvät isännän kehoon. Ne voivat myös hypätä, lentää, tai pudota ahven, ja pudota joitakin hyväuskoinen uhri. Punkit ovat yleensä löytyy alueita, joilla pitkää ruohoa ja pensaita kasvaa, kun taas kirput löytyy kodeissa, joissa on lemmikkieläimiä ja muita eläimiä elävät. Päästä eroon tartuntoja sekä kirppuja ja punkkeja, voit hyödyntää nestesuihkeet tai aerosolisuihkeita hallita väestön.

Yhteenveto:

1. Punkit ovat pieniä arachnids, kun kirput ovat hyönteisiä '' mutta molemmat ovat ulkoisia loisia.

2. Punkit ovat yli 900 lajia, kun kirput ovat yleisimmin löytyy kissoja, koiria ja ihmisiä.